Ja som na tom pomerne dobre co si pamatam tak som rozbil par okien na skole (nechcene ), odpiekol jeden 12V magnetofon tym, ze som vytrhol kable z adaptera a strcil ich do zasuvky, zosrotoval som jeden bike. A uz ma nic nenapada
keď som mal jedno zo svojich prvých pív v živote, tak to malo na mňa silné účinky...nevedel som dobre ovládať svoje pohyby, tak som sa pridržiaval dreveného zábradlia...ale nejako neudržalo moju váhu, a tak už niekoľko rokov nie je zábradlie tam, kde bývalo
skôr psychické ako fyzické.rozišla som sa s chalanom, keď to najmenej čakal, veľa ľudí som sklamala....a čo sa týka fyzických, zlomila som spolužiakovi nos nechcene.. :/
ked som mal 5 rokov, tak som nastal jednemu chlapovi do tenisiek.. tusim som hokejkou rozbil jedno okno mensie.. este by sa nieco naslo, ale asi nic, co by stalo za zmienku..
slovne som uz ublizil par krat, a to je asi ta najhorsia skoda..
nie veľa a skoro nikdy naschvál. raz som rozbil sklo na vchodových dverách na škole futbalovou loptou asi ako druhák,nejakú tú vázu som určite rozbil ale na nič ostatné si nepamatám. ale hrdo môžem povedať že som nikdy nezvaľoval na druhých a všetko som si pekne uhradil a doma odsral...
len tak mimochodom.. včera mama vyprala svoju obľúbenú novú záclonu v kuchyni. čistoskvejúca sa belobou objímala lesklé oko akoby sám ježiš kristus mal prísť jej prácu pochváliť. nedeľné popoludnie, veľkonočná idilka, mama so svojou dcérou vypekajú koláče. celým bytom sa niesla vôňa varenej čokolády. mladá krásna nerozvážna dcéra držala v ruke mixér, ladným pohybom ho chcela vypojiť zo zástrčky, čokoládové cesto bolo pripravené na horúce saunovanie v trúbe. stačila milisekunda a idilka sa zmenila, nastal krik, smiech, ospravedlňovanie. celá biela záclona skončila zajebaná od čokoládového krému. pohotová šikovná dcérenka lapila utierku, a aby zahladila škodu ktorú spôsobila na záclone, začala ju prudko drhnúť. ticho.. mama stískala utierku a modlila sa ku všetkým svetým aby to zliezlo. ticho však preťal jeden nepríjemný zvuk. krrrrrrrchhhhhhhhhhh! a bolo po záclone. pod rukami dievčaťa sa utvorila obrovská diera, sťa rozďavená papuľa hladného zvieraťa...
stratil som 3 mobily, jedny hodinky, 2x som nechal peňaženku v buse, raz mi ju ukradli a na druhý deň keď som šiel doklady vybavovať som stratil 70éčok 3x som v buse nechal úbor na telsnú, vŕtačka mi v robote padla do vody, nabúral som traktor -odtrhol chladič a poškodil motor(asi 200E škody), lyžiarky som nechal vo vlaku... nooo moji rodičia by to vedeli vymenovať
Ja som expert na strácanie kartičiek, hocijakých a dáždnikov. Nepotrebujete dáždnik alebo ISIC a neviete ako sa ho zbaviť? Zverte ich Tituš a zmiznú bez stopy!
@titusik v tej peňaženke čo mi šlohli som mal aj isick ktorý bol v platnosti ohromujúci 1 DEŇ!!!! a bral som si ho iba pre to abz som 20centov na vlaku ušetril(a v skutočnosti 35E v ťahu =D)
preukážky na bus sa mi väčšinou vracali lebo bolo na nich meno, železnice mi raz OP posielali a dáždniky som naštastie používal málo ale aj tých sa pár stratilo, lenže to asi keždému
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
keď som mal jedno zo svojich prvých pív v živote, tak to malo na mňa silné účinky...nevedel som dobre ovládať svoje pohyby, tak som sa pridržiaval dreveného zábradlia...ale nejako neudržalo moju váhu, a tak už niekoľko rokov nie je zábradlie tam, kde bývalo
slovne som uz ublizil par krat, a to je asi ta najhorsia skoda..
@kolini
s tými teniskami to bol dobrý nápad,keď ma dakto príšerne nasierie tak to skúsim
ani nie tak vysoku finnacnu hodnotu ale to auto som zboznoval.
to musela byť škoda
@kolini
máš pravdu ale treba mať nejaké zákerné plány v zásobe... keby niečo ale keby tak im to urobím ako oplatu za niečo
mama. ma. skoro. zabila. zas som si zarobila
teraz sa musím snažiť aby som niejakú škodu urobil....
a psychických škôd čo som spôsobil...
Ja som expert na strácanie kartičiek, hocijakých a dáždnikov. Nepotrebujete dáždnik alebo ISIC a neviete ako sa ho zbaviť? Zverte ich Tituš a zmiznú bez stopy!
preukážky na bus sa mi väčšinou vracali lebo bolo na nich meno, železnice mi raz OP posielali a dáždniky som naštastie používal málo ale aj tých sa pár stratilo, lenže to asi keždému