keď prídeš do nejakého iného prostredia medzi nových ľudí, tak jasná vec, že už tie staré priateľstvá väčšinou ochabnú.. poznám to podľa seba...najväčšia haluz je aj tak, že ešte donedávna som bol v stálom kontakte so spolužiakmi zo základky a nie so spolužiakmi zo strednej, tam sme neboli moc veľký kolektív a nemal som tam moc kamošov ako na základke
sme skvelá partia, už počas strednej sme začali chodiť na chaty a pokračujeme v tom doteraz (8 rokov po škole), každý rok chodíme na chatu kde sa účasť pohybuje v rozpätí 12-16 ľudí, v menšom počte sa stretávame na vianočných trhoch, jarmokoch a podobných akciách
Resp od strednej som stretla párkrát asi iba jednu spolužiačku, ktorá bola dosť super ale ostatní mi vôbec nechýbajú, celé 4 roky sme neboli veľmi dobrá partia Vďakabohu za výšku!
S partiou ôsmich homies chodíme pravidelne, aspoň raz za rok, na random tripy. Naposledy v Amsterdame, toto leto ešte do Marseillie. I keď je pravda, že 5000 km roadtrip okolo Európy, čo sme dali hneď po maturite, už asi tak skoro nezopakujeme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Resp od strednej som stretla párkrát asi iba jednu spolužiačku, ktorá bola dosť super ale ostatní mi vôbec nechýbajú, celé 4 roky sme neboli veľmi dobrá partia Vďakabohu za výšku!
Každý si ide svojou cestou