spolužiaci vzali von víno a išli sme sa prejsť do lesa a stiahli sme vtedy asi traja tri litre velmi zle mi z toho bolo a pamätám si že potom som istý čas (par rokov) nechcel alkohol ani vidieť
ja som zacala s alkoholom v 13, prvýkrát som sa opila z ploskacky vodky, ktoru som mala s kamoskou na polku..kupili sme ju v malych potravinach za bieleho dna a isli na zeleznu studnicku riadne mi to deci slapalo vtedy
btw teraz nepijem skoro vôbec, od 20tky to ide dolu vodou a uz ma to nelaka moc
17, na dozvukoch
A bolo to svojim spôsobom rovno asi aj najhoršie opitie sa, pretože som ešte netušila, ako to vlastne funguje a kedy mám mať dosť a podobne
S odstupom času to je vtipná historka, ale keď som si vtedy trocha rozbila hlavu, nebolo do smiechu ani mne, ani nikomu naokolo
Verím teda, že už 18! Ale mám taký čudný pocit, že som mal ešte len 17, keď sme si spolužiakom zo strednej sadli v neďalekom šenku na borovičku (možno aj 2 kolá borovičky). Ale viem, že som mal mizernú výdrž (však to bolo prvá skúsenosť s tvrdým alkoholom) a už pri 1. runde mi odunela hlava a začal sa mi motať svet. Ledva som trafil na bus domov.
Co ja viem. Akoze mali sme nejaké šampanské flašu a z toho ma trochu bolela hlava ale uplne že trochu. A bolo to bohviekedy dávno. Inak zasadne nepijem alkohol. Maximalne pohar na nejake narodky a ine prilezitosti ked uz mi to naleju...
wow, tí čo pišete že až pomaturitách ja som začala veľmi skoro, asi v siedmom ročníku na základnej. Najprv len pivo, čučo, potom ten lacný nechutný alkohol
smutné na tom je, že si presne pamätám tie obchody, kde nám to predali, keby dodržiavali zákon, začala by som asi neskôr
Mala som 15 asi? Myslím, že hej, v prvom ročníku na strednej, nejako ma zlanárila partia. A bola to čerešňa a bolo to hrozné, liezla som po strome, spadla mi sukňa, potom aj ja som spadla. Doteraz si na to spomínam/nespomínam. Frajerov otec ma odviezol k nim domov, vyspala som sa, prišla som domov a dostala som facku. Nie, že som pila (to ani nezistili), ale že tak neskoro prichádzam zo školy domov. Ale rozmýšľam, či nemám počítať náhodou aj to, ako mi sesternica naliala „colu“ svojho oveľa staršieho brata. Bolo to víno. Mala som 8 rokov. Ale tak nič extra, len som sa strašne smiala. Bola mi aj divná tá chuť coly, ale neriešila som.
V 8 sme vypili s bratrancom dedovi burcak. Potom sme sa malatni motali po ihrisku a grcali kade tade. Ale tak ze s kamoskamu vonku asi 14. To uz mi booo veselsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
btw teraz nepijem skoro vôbec, od 20tky to ide dolu vodou a uz ma to nelaka moc
A bolo to svojim spôsobom rovno asi aj najhoršie opitie sa, pretože som ešte netušila, ako to vlastne funguje a kedy mám mať dosť a podobne
S odstupom času to je vtipná historka, ale keď som si vtedy trocha rozbila hlavu, nebolo do smiechu ani mne, ani nikomu naokolo
neviem, čo som si myslela
smutné na tom je, že si presne pamätám tie obchody, kde nám to predali, keby dodržiavali zákon, začala by som asi neskôr