ono nam to nestacilo preto, lebo zacali sme zbierat este ked boli slovenske koruny ale preslo sa na euro a zacalo vsetko zdrazovat s cim sme neratali, preto tie nedoplatky
130 €, nestačilo.... ešte sme potom "vyžobrali" na ulici 100 € z čoho sme akurát zaplatili chýbajúcu sumu a na dozvuky sa ešte skladali po 10 €... a sála bola .... drahá- 280 €, pretože bola po renovácii...
dokopy to bude 250€ na žiaka a robi sa to tak, že každý mesiac sa na účet posiela 10€.. ale čo viem, tak terajším štvrtákom ešte ostalo dokopy asi 100€
keď vidím tie sumy, je mi jasné, že žijem v lacnom kraji ale nie som si teraz istá, či som ja zle nenapísala sumu, asi to bolo 170 €, ale aj tak tu má pár ľudí dvojnásobnú
@mojsvet my sme sa skladali po 200€ a to sme mali v kosiciach stuzkovu. zalezi aj od toho, v akom meste,v bratislave to urcite bude stat viac ako napr. v bardejove
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
tak my sme totálne psycho, nesmej sa! ale prd pre triednu, pre mňa
si nejaký chytrý.. nechceš to zorganizovať?
@2
@3 @4 @5 @6 ...
400€