v každej knižnici asi inak.. u nás tuším tiež nejaké dve eurá myslím (neviem, už som tam dlho nebola).. veď jednoducho choď a opýtaj sa alebo ak má tá knižnica aj internetovú stránku, tak to možno bude aj tam..
dopice asize to je v kazdej kniznici inac, zober si nejakych 5 eur pojebanych a bude ti to stacit urcite alebo sa tam tahaj spytat alebo si to skus pozret na nete alebo sa spytaj niekoho kto v tej kniznici preukaz ma a pamata si to co by si mohla spravit sice aj tu ale musela by si udat aspon z jakeho pojebaneho mesta si
@tryptaminedream ja by som jej poradil uplne normalne kebyze tu temu nezalozi jak mongol, tuto sa da poradit len to co v @3 nech si to vygoogli alebo zoberie tolko penazi kolko jej bude stacit urcite
Myslím, že najlepšie by bolo, keby si tam zavolala, spýtala sa nejakých tvojich kamarátov alebo tam zašla a spýtala sa osobne. Alebo keby si to pozrela na stránke tej konkrétnej knižnice. A myslím, že každá jedna z týchto evcí by bola lepšia ako zakladanie diskusie tu bez toho, aby si napísala, o akú knižnicu ide.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
inac som z Brezna
tak asi bude rozdiel nejaká univerzitná knižnica a dedinská knižnica v hornej dolnej... treba si zistiť v konkrétnej.
Pre deti do 15 rokov 0,66 Eur
Pre mládež od 15 - 18 rokov, študentov 1,- Eur
Pre dospelých 1,66 Eur