Nevrav ze ta nezaujima kolko zuvaciek pozuju ludia za den taky...vedecky pokus co moze posunut ludstvo na novu uroven inteligencie ... a teba to netrapi? ...
ked mam zuvacky a peniaze na zuvacky tak aj cez desat denne.. ale vacinou nemam a ked mam tak zujem zasadne dve naraz pokial ma niekto neponuka a nechcem zrovna byt nezdvorila..
Posledný rok takmer vôbec, predtým niekoľko rokov som bola na žuvačkách závislá, tých 10 denne to bolo určite. Ale začína ma to znova chytať, tak uvidíme. Ale nechcela by som tomu už nikdy tak strašne prepadnúť. Zaujímavé, že tá závislosť bola len na modrých Airwaves.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Nevrav ze ta nezaujima kolko zuvaciek pozuju ludia za den taky...vedecky pokus co moze posunut ludstvo na novu uroven inteligencie ... a teba to netrapi? ...
Aj desať-dvanásť denne, niekedy dva týždne nič.
(Ako pozerám, aj s cigaretami to mám tak )
Inak mne tiež vydržia len Airwaves. Aj modré aj fialové, iné som neskúšala.
ale ako kedy
V poslednej dobe si všímam, že mám na nejakú zložku alergiu, lebo keď si ju dám, tak kýchnem aspoň 2-3x ale potom je to už fajn...
kokotská anketa? - myslím že boli horšie ovela horšie...mňa to náhodou zaujímalo.