Koľko si mám pýtať e-čiek za stráženie 2-ročného dievčatka nepretržite od pondelka rána do štvrtku večera? Je to celkovo 80 hodín. Počas tejto doby s ňou budem sama v ich byte, teda ubytovanie a stravu mám zdarma. Koľko by bolo tak primerane? Nechcem to p
Mno ja som chvilu strazil deti 4 a 8 rocnych chlapcov znamym a bral som 2 ojra na hodinu (robil som to kazdy den 8 hodin) ... za 2 rocne dievcatko ale vies neviem ci by som sa na to vobec dal..... je to zodpovednost....
uz ked su vacsie tak sa s nimi len hras s legom alebo co a dodrziavas pokyny rodicov ale 2 rocne dieta.... preskoci mu nieco do hrdla a co urobis........ bal by som sa toho
@hluzar nestraš ma! Také niečo by ma vôbec nenapadlo, nebyť tvojej úprimnosti. Ešteže sa poznám a viem, aká som zodpovedná, a že tú malú budem strážiť ako oko v hlave Ach, ako ja milujem tie malé deti.... Mimochodom, 2 roky sú úplne v poho Keď som zvládla dve deti naraz, jedno 2-3ročné, druhé 5-6ročné (obaja chlapci), tak jedno 2ročné dzífča ľavou, zadnou
@pimkiee ďakujem za radu, tiež som to v takom rozmedzí chcela.
@tatiana1 ved v poho ja nemam nic proti , len som povedal co som si myslel ze by malo byt povedane.... peniaze nie su vsetko nestoja za riskovanie problemov....
mne sa zdaju 2 roky prilis velka zodpovednost ale ak ty na to mas tak have nice work
@hluzar... že jaký zlatý že have nice work... Díky. Potom ťa možno (keď to klápne) pozvem na zmrzlinu. A verejne teraz vyhlasujem, že to netuším, kde bývaš
Neviem ako je na tom tá rodina,aby si to nerozmysleli
Ale tak 2 € na hodinu je minimum, to je dopy 160€, ale niečo si odpočítaj za noci, kedy bude dieťa spať a aj ty, teda ak nebude náhodou choré, čo hádam nie.
Takže dajme tomu, že sa mu budeš venovať denne 15 hodín aj s tým, čo budeš robiť okolo domácnosti, takže to je na deň 30 €, za 4 dni, 120€, ale ak ti dajú aj na jedlo alebo ti jedlo kúpia, tak mohlo by stačiť aj tých 100€.
A môžeš to brať aj z toho hľadiska, že ak veľa nevypýtaš a budú s tebou spokojný, tak ťa zavolajú aj nabudúce a možno ťa odporučia aj vo svojom okolí susedom, kamarátom, takže môžeš mať z toho nakoniec viac ako keby si pýtala veľkú čiastku a by ti ju aj dali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@nataly005 to som už skúšala Ale vraj si mám cenu určiť sama.
@kevin to by bolo 50 centov za hodinu! Čo keď tá malá bude zlá? Treba rátať so všetkými alternatívami!
uz ked su vacsie tak sa s nimi len hras s legom alebo co a dodrziavas pokyny rodicov ale 2 rocne dieta.... preskoci mu nieco do hrdla a co urobis........ bal by som sa toho
@pimkiee ďakujem za radu, tiež som to v takom rozmedzí chcela.
zavidim ti taku brigadu
@millie tiež som na to myslela, ale ich úroveň nepoznám.
@majqqqo vtipné. Ale teba by som strážila zadarmo. Alebo možno za jeden čokoládový kornútok. Z Lidl. Tej je mňam.
mne sa zdaju 2 roky prilis velka zodpovednost ale ak ty na to mas tak have nice work
Ale tak 2 € na hodinu je minimum, to je dopy 160€, ale niečo si odpočítaj za noci, kedy bude dieťa spať a aj ty, teda ak nebude náhodou choré, čo hádam nie.
Takže dajme tomu, že sa mu budeš venovať denne 15 hodín aj s tým, čo budeš robiť okolo domácnosti, takže to je na deň 30 €, za 4 dni, 120€, ale ak ti dajú aj na jedlo alebo ti jedlo kúpia, tak mohlo by stačiť aj tých 100€.
A môžeš to brať aj z toho hľadiska, že ak veľa nevypýtaš a budú s tebou spokojný, tak ťa zavolajú aj nabudúce a možno ťa odporučia aj vo svojom okolí susedom, kamarátom, takže môžeš mať z toho nakoniec viac ako keby si pýtala veľkú čiastku a by ti ju aj dali.
a keď to je živé decko, tak viac