Tiež si myslím že tá pravá láska je len jedna - pretože tá je prvá tá je tá najlepšía - vtedy objavuješ nepozané a cítiš čo si pre tým necítil. Samozrejme aj ostatné sú lepšie ale už to nie je to prvé...
To je diskutabilne. keby sa clvoek dokazal iba raz skutocne milovat a vo vstahu by sa to pokazilo, tak uz nikdy by sa nezalbil. lebo lubil raz a pokazilo sa to.
preto som toho nazoru. ze clovek sa dokaze nespocetne mnoho krat zalubit.
drahý wewo,nabudúce,keď budem chcieť založiť nejakú diskusiu,tak si pozorne prečítam názvy všetkých milion ostatných diskusií,aby sa náhodou nezhodovali s tou mojou,ok ?...ospravedlňujem sa,ale skutočne som netušila,že takáto diskusia už tu bola.keby som to vedela,tak ju pochopiteľne sem nedám.peace on you
JA SOM BOLA DONEDAVNA TOHO NAZORU ZE CLOVEK MOZE MILOVAT VIACKRAT ALE NIE JE TO PRAVDA TA SKUTOCNA LASKA PRIDE LEN RAZ V ZIVOTE!!! JA UZ SOM JU NASLA A BOHUZIAL AJ STRATILA
skutocne milovat a skutocna laska na cely zivot je myslim nieco ine....clovek moze skutocne milovat viackrat..ked je v puberte..ked je dospely...v kazdom obdobi zivota je jeho laska k tomu druhemu ina..kazdy vztah je iny...ale laska skutocna je len jedna...a kazdy vztah k niecomu prispie..zistis co chces..aj co nechces..
hmm neviem .. ale ja som skutocne lubila len raz ... neviem si predstavit ze nieco take budem citit aj k niekomu inemu a to uz je skoro rok co spolu nie sme a mala som uz po nom aj ineho .. ale k nikomu som necitila to co k nemu .. len sa to tak strasne vsetko pototo ze ... neveim co som ho skutocne milovala... ale nepresiel den aby som na neho nemyslela .. a vzdy ked ho stretnem sa klepem i ked viem ako mi ublizil .. a preto ja dufam ze je mozne skutocne milovat viackrat v zivote .. lebo ja viem ez s nim uz nebudem tak dufam ze sa este dokazem fakt zalubit .. aj ked sa strasen bojim lubit pretoze si yslim ze sa to aj tak vsetko pototo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
len raz
preto som toho nazoru. ze clovek sa dokaze nespocetne mnoho krat zalubit.
Stará láska nehrdzavia ako hovorí toto príslovie - takže jediný raz.
/// moja uz zhrdzavela
Kde ste na taku hlupost prisli???