Zbrklo som zahlasoval no parkrat uz to bolo mozno sa zmestim aj do jednociferneho cisla a naposledy asi pred par rokmi ked bol vyhlaseny zakaz srania do normalneho zachoda
Neviem presne koľko, ale bolo to veeeeľa krát.
Keď som bola malá, veľa času sme trávili u nás na chate a tam nebola tečúca voda, takže sme museli chodiť do latríny
@pubertslatinocelny Aaaale, nič zaujímavé... U otca na chate, bežná vec latrínka . Horšie už bolo čistenie a prekopávanie. Otec výkop jebol na hnojisko a hnojil ním nakladačky .
Isteho casu obe babky nemali vnutorne wc. A ked som mala asi 8 obe si dali urobit. Ale ja som bzdy hodila na kadibudu, najlepsia toaleta doteraz ma jedna babi vonkajsiu a vzdy idem tam.
Moja babka ma tehlovu latrinu, vnutri koberec, na okienku zaclona, na parapete dekoracie. A hnoj je asi 2m pod dierou. Das dole poklicku a radost posediet.
A pre rypakov: ano, ma aj normalny zachod
Chcela to uz aj zburat, ale rodina rozhodla, ze toto musime zachovat pre buduce generacie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Keď som bola malá, veľa času sme trávili u nás na chate a tam nebola tečúca voda, takže sme museli chodiť do latríny
A pre rypakov: ano, ma aj normalny zachod
Chcela to uz aj zburat, ale rodina rozhodla, ze toto musime zachovat pre buduce generacie.