ja som sa chcela kamaratit,,,dva roky sme sa nebavili a teraz zasa sme sa zacali ta ale neexistuje kamaratstvo po rozchode ani pred zacatim,,,,z jednej strany tam stale neico bude,,,,,ak to neni len pubertacky vztah
U mňa sa to nedá, keďže každý vzťah skončil úplne na nič... Aj keď popravde, s jedným bývalým som bola najlepšia kamarátka, hovorili sme si všetko, podporovali sa v nových vzťahoch a tak... No ale žiaľ, už ani to nie...
Neviem, či to ide. Mám pocit, že stále jeden ešte niečo cíti, chce to silnú osobnosť, aby toto dokázala. Nikdy sa nepodarí, aby obaja ľúbili rovnako silno, stále je jeden, čo ľúbi viac.
@55lienka lebo ja som si našla iného...a je fakt..že sme najlepší kamaráti,ale viem,že keby som len trošku chcela,vráti sa ku mne...@2807 to napísala správne...vždy je ten jeden,čo chce niečo viac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
jeden dokonca je pre mňa taký kamarát,že jemu najviac verím,lebo ma ešte nikdy nesklamal...
ja osobne s tým nemám takú skúsenosť.. a najlepšieho kamaráta mám od detstva + moj terajsi je moj naj kamarat.. na co mat 3
si pre mňa moc dobrá...najlepšia veta od chlapíkov