Koľlko sa platí, keď surfujete napr. FB na mobile (ORANGE)
Mám obyčajný mobil , fb nainštalovaný , paušál v Orange a chcely by som vedieť koľko sa asi platí za používanie ho .. Za minutu kolko alebo nejak tak .. Ďakujem ..
zalezi od toho ci ides cez vytacany net alebo cez gprs/edge/umts
ak to prve, na to ti neviem odpovedat (uz som to dlho nepouzival a novsie telefony to uz nepodporuju) ale zavisi to od toho ako dlho si na nete...
ak to druhe tak tam platis za stiahnute data...fb myslim ze tych dat bere celkom dost kedze tam je kopec obrazkov atd atd...odporucam ti si skor stiahnut operu mini...a este lepsie kupit nejaky datovy balicek..
aktivuj si nejaký dátový balíček... ja mám 100mb na mesiac za 3€, mám tam bežne zapnutý fb, občas skype, dokonca aj na tento prijebaný pomalý birdz sa cez mobil občas prihlásim, hocikedy si môžem vygúgliť, čo treba, a ešte nikdy som neprečerpala ani len polovicu toho balíčka.
ale ako pozerám, orange to má dosť na hovno, že má najmenší za 7€... ako vlastne všetko
jaj a ešte som chcela dodať, že bez toho balíčka som to rátala na 10tky eur vo faktúre... i keď je fakt, že som v tej dobe bola v trošku intenzívnejšom komunikačnom styku s istou osobou, tak som to mala zapnuté viac.
síce nemám orange ... mám t-mobile ... neplatil som za žiadny balík ... pre mňa zbytočné (wifina je už takmer všade)... po nastavení prístupového bude som vlastne internet aktivoval
... zaplatil som 1€ a mám na 7 dní a v tom 25mb - u Orang-u to je myslím tak isto ... potom už jedine si predplatiť balíček: u t-mobilu začína na 4€ orange začína na 7€
a na koniec : najlepší net má O2 za 0,5€ máš 400mb !! kurde asi idem kúpiť O2 kartu na víkedn
... v CZ vodafone to je o lepšie: na deň za 25 kč - 25mb, za 50kč - 60mb - na týždeň
... na Fb ti to stačiť bude ale ako povedal kosmiklove bude lepšie si nainštalovať operu a nastaviť mobilné zobrazenie ... potom berie minimum dát ... taký Birdz zožerie na jedno načítanie stránky 3 mb
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ak to prve, na to ti neviem odpovedat (uz som to dlho nepouzival a novsie telefony to uz nepodporuju) ale zavisi to od toho ako dlho si na nete...
ak to druhe tak tam platis za stiahnute data...fb myslim ze tych dat bere celkom dost kedze tam je kopec obrazkov atd atd...odporucam ti si skor stiahnut operu mini...a este lepsie kupit nejaky datovy balicek..
ale ako pozerám, orange to má dosť na hovno, že má najmenší za 7€... ako vlastne všetko
... zaplatil som 1€ a mám na 7 dní a v tom 25mb - u Orang-u to je myslím tak isto ... potom už jedine si predplatiť balíček: u t-mobilu začína na 4€ orange začína na 7€
a na koniec : najlepší net má O2 za 0,5€ máš 400mb !! kurde asi idem kúpiť O2 kartu na víkedn
... v CZ vodafone to je o lepšie: na deň za 25 kč - 25mb, za 50kč - 60mb - na týždeň
... na Fb ti to stačiť bude ale ako povedal kosmiklove bude lepšie si nainštalovať operu a nastaviť mobilné zobrazenie ... potom berie minimum dát ... taký Birdz zožerie na jedno načítanie stránky 3 mb