Ak sa kombinujú predmety, robia sa bakalárky z oboch ? Už som sem jedno fórum pridávala, ale toto mi nenapadlo spýtať sa. Ak by som si dala len biológiu a po bc si rozmyslím, že by som chcela ďalší predmet(aby som bola učiteľka) stačí mi študovať ten pre
učiteľstvo sa študuje väčšinou v dvojkombinácii (napr.bio-geo), ale samozrejme sú aj predmety, ktoré sa dajú študovať osobitne. No keď si dáš na bc. stupni len jeden predmet a na mgr. by si chcela + nejaký iný, to nejde. Musíš mať aj bc. z toho predmetu
@soltino aha, diky a z toho učitelstva mi z druhého predmetu stačí len bc. ? lebo chcem pokračovať len v biológi ten ďalší predmet si chcem dať len pre istotu keby mi nevyšlo, čo chcem . ak ma chápeš
@eveliina
ak na bc. študuješ napr. geo-bio, na mgr. môžeš študovať aj geo, aj bio, alebo ak škola ponúka, tak buď len geo alebo len bio.
ak na bc. študuješ len jeden predmet, napr. bio, na mgr. môžeš študovať len bio. druhý predmet si už dať nemôžes, lebo z neho nemáš urobený bc. stupeň. Chápeme sa?
@eveliina Zväčša je to tak, že si niekto vyberie dvojodbor a potom v rámci vnútorného dozretia, alebo väčšiemu nadchnutiu k jednému s predmetov pokračuje na 2.stupni len s týmto predmetom. Ale musí si potom dorobiť predmety, ktoré on v rámci bc štúdia nemal a jednoodboroví ich mali.
Bakalárka, diplomka a dizertácia sa robí iba s jedného predmetu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ak na bc. študuješ napr. geo-bio, na mgr. môžeš študovať aj geo, aj bio, alebo ak škola ponúka, tak buď len geo alebo len bio.
ak na bc. študuješ len jeden predmet, napr. bio, na mgr. môžeš študovať len bio. druhý predmet si už dať nemôžes, lebo z neho nemáš urobený bc. stupeň. Chápeme sa?
Bakalárka, diplomka a dizertácia sa robí iba s jedného predmetu.