Hmmm....Zohan!!!=D....Click....veci s Adamom Sandlerom proste=D...alebo YesMan...Ja,mé druhé já a Irena...teda veci s Jimom Careyim=D....Rrr!!!=D...ja nwm vela je supernýých ete hmm....Bulšit na tom som sa stále smiala=D...Norbit....=D...Sexuálne praktiky pozemštanú s Carmen Elektra to je tiež super=D
scary movie (vsetky), horuce strely,ace ventura, tie komedie s jackie chanom, tie su vzdy ked pozeram sama sranda, hele vole kde mam karu, zohan, borat, tohle je sparta, blazniva strela a fuuru dalsich
rrrr je blbost podla mna, inac vsetky veci su dost dobre co ste spomínali, ale ak hladaš nieco na dlhšie,akože serial , tak 2 a pol chlapa xD, zemreš! tak,ale záleží aký humor sa ti lúúúbi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
klik zivot na dialkove ovladanie,
kamenaky ,
vsetky diely scary movie,
kopacky,
bruno,
borat,
Ace Ventura ,
agent v sukni ,
Shrek 123 ,
silenci na prknech ,
amorov ulet,
Asterix a obelix,
superbad,
nabuchana,
Simsonovci ,
Vydas sa a basta ,
Madgascar 12,
Divocina ,
Rrrr! bolo tak drbnuté, až to bolo dobré, uznávam.Okrem toho The History Boys, Love Actually (romantika, fuj to), Withnail And I..
Monštrá vs. votrelci , Mr. & Mrs. Smith, Superhrdina =D=D
a okrem toho, mám úchylku na film Hurá do basy, čo je strašne trápna americká vec, lae keď mne sa to tak páči!