Predtavte si (alebo niektorí si ani nemusia predstavovať), že počúvate len takú hudbu, ktorú by ste vo väčšine rádii za žiadnych okolností nepočuli, pretože je to nekomerčná hudba.
Ale, máte aj pieseň, ktorá sa vám páči,aj keď ju dookola hrajú alebo
no... celkom som ta nepochopil... proste ja nepocuvam nieco len preto, ze musim, alebo preto ze to pocuvaju ostatni ... mam vlastny styl a aj ked je - hlavne v mojom okoli - zriedkavy, mfp
taktiež drvivú väčšinu mojej hudobnej zbierky v hitparádach nenájdete
túto až tak dokola nepočúvam, každopádne IMO celkom podarený party song (síce má svoje muchy, ale myslím že má dosť veľký potenciál... ak by sa toho chopil dobrý remixxer, mohlo by to dopadnúť ako klasika - toť môj názor
hm...terajšie hity určite nie. no way. ale aj v radiu obcas hraju Californication, Scar Tissue, Viva La Vida...to sa hra mozno najviac z hudby co sa mi paci.
fakt si myslim ze komercia robi z dobrej hudby horsiu. napirklad take Mando Diao...moja oblubena skupina, maju uzasnu hudbu spred par rokov. ale ich nova pesnicka, co sa hrala dokonca aj na funku...proste kvalita klesla.
@ifeelfine Cornerstone? v slovenskych radiach? kde? ja som v zivote v radiu nepocula asi ani I bet you look good on the dancefloor. a Last Shadow Puppets...tiez sa cudujem
@Matii tak to je jasné, málokedy platí, že komercia = skutočná kvalita... ak dobre chápem, tak táto diskusia je venovaná práve tým výnimkám ktoré tú kvalitu (aspoň subjektívne) dosahujú
@Ceresienka wau, to som fakt prvý čo tu pochopil o čo ide ?
@Matii Tym, ze komercia robi z dobrej hudby horsiu myslis to, ze ju hraju v radiu, ktore hra len komercne veci a tym padom ti pokazia dojem z tej skladby?Pretoze samotna kvalita pesnicky by tym neklesla.Cize ide len o nejaky obraz co vytvaraju media?
@Jaro1991 Ano, myslienka dobra Vela ludi sa v nej urcite najde.Aj ja takych poznam, co nepocuvaju nieco preto, ze to pocuvaju ini a stve ma, ze sa o to ani nepokusia, teda vopred tu hudbu "zakopu", ani co by si vypoculi co i len jeden ton z nej.
@Ceresienka@22 nie, tak som to nemyslela praveze ked v radiu zahraju pomedzi vsetky tie beyonce a rihanny nejaku normalnu pesnicku tak sa mi v tej chvili zda este lepsia
myslela som ze akonahle sa nejaka kapela pokusi vyraznejsie "prerazit" a podari sa jej to tak ta hudba co prerazila...komercnejsia hudba...je zarucene horsia ako to, co hrali predtym.
@Eraser No ano pochopil si, ale aj ostatni pochopili Hej, tato diskusia je venovana tym skladbam, ktore predstavuju akysi "ulet" od toho, co bezne pocuvame.Napr. Ja sa priznam k este jednemu.Paci sa mi Green day-American Idiot alebo Pribeh-Tina a Rytmus...juj aky ulet!
@Matii@27 Aha, cize tym tvorcom nejde o kvalitu, ale o peniaze.Ako napriklad Katy Perry, ktora si predtym skladala piesne sama, gospelove, texty o Bohu a tradá, teraz je z nej popova spevacka, ktora v klipoch tancuje pri oltari Uplne zmenila zaner, o kvalite by sa teda dalo polemizovat
no je blbost povedat ze nepocuvam komercnu hudbu pretoze komercna je kazda ci uz viac alebo menej , aj ked mozno net sa za komerciu nepovazuje ale newa,, a proste ja pocuvam vsetko co sa mi lubi je jedno ci je to komercia alebo nee (hlavne pocuvam rap ale kludne aj punk,reggé,pop,house,techno....je to jedno)
Komerciu moc nepočúvam... Počúvam punkrock, rock a poppunk, a skôr staršie (5 rokov dozadu)... V rádiách som také pesničky v živote nepočula...
A čo sa týka komerčnej hudby... Počúvala som ju, keď som bola malá (aj mladšia), teraz málokedy... Páči sa mi pár hitov z rádia, ale nepoznám ich názvy, ani interpretov...
Nekomerčný rock som v rádiu nikdy nepočula... Nehovorím o hudbe, ktorá vyhrávala hitparády (linkin park, evanescence, nickelback)... Nikdy som v rádiu nepočula napr. Good Charlotte, Sum 41 a mnoho ďalších oveľa neznámejších skupín, ktoré počúvam... ak si ty počul, tak si veľmi rada nechám poradiť také rádio... Jediné také rádio je ROCK JAM RADIO na birdze... A viem, že v čechách majú rockové rádiá...
A okrem toho, rádiá moc nepočúvam, doma nemáme signál...
ono hlavne ide o to, o akom rádiu sa hovorí. Najkomerčnejšie je určite Funko. Tam len málokedy započujem pesničku, ktorá nie je v aktuálnych popových rebríčkoch. Ale napríklad na Okey som minule počula Foo Fighters, Travis. Čiže v podstate...ja mám rada populárnu hudbu ak tá komercia neutláča kvalitu. Veď napríklad, kto by nepoznal Californication...je to veľmi populárna vec a pritom jedna z mojích naj pesničiek.
@narazuvzdornaa mimo radia_fm to púšťa takmer každé britské rádio...
@matii komerčné je u nás každé rádio, okrem slovenského rozhlasu, pretože patria súkromníkom. a je jedno, čo púšťajú. okrem toho funrádio bolo pred zmenou dramaturgie vynikajúce, pamätám si, že tam hrávali aj bjork, radiohead, massive attack a podobne...
inak z toho, z toho, čo počúvam a omieľajú to aj v rádiu.. ja neviem, rádio som pekne dlho nepočula
CO pocuvam jednoduche Metal / rock / potom agoni hudbu / nejaku japane neuskodi skor to mam z anime ^^ / a synfonie ... ma to hlbku ... neni som vesela osoba a ta hudba mi dost pomaha inak mozem bozat Hop-Hip vseho druhu + take obdoby radoby hudby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Aj staršie hity a britpop celkom môžem..
No nestihol som... si rýchlejšia.
Konkrétne tú strednú, od Amy.
Ale z tych znamejsich..hlavne ten postarsi rock ak zapocujem obcas, ale to nie je uplne moj styl, len jeden z tych co sa mi pacia.
túto až tak dokola nepočúvam, každopádne IMO celkom podarený party song (síce má svoje muchy, ale myslím že má dosť veľký potenciál... ak by sa toho chopil dobrý remixxer, mohlo by to dopadnúť ako klasika - toť môj názor
fakt si myslim ze komercia robi z dobrej hudby horsiu. napirklad take Mando Diao...moja oblubena skupina, maju uzasnu hudbu spred par rokov. ale ich nova pesnicka, co sa hrala dokonca aj na funku...proste kvalita klesla.
@Ceresienka wau, to som fakt prvý čo tu pochopil o čo ide ?
Tak trochu som dúfala, že to nezačnú hrať v slovenských rádiách, ale to by bolo asi nemožné
ale tak k teme: Pocuvam rozne veci, a v radiu z toho hraju neake 80s, Elanovky, Haberu, sem tam No Name...a ostatne v radiu nehraju
Ale keby zahraju take JMT, tak by ma to velmi prekvapilo a potesilo, akurat taka hudba nma v tychto koncinach podporu.
myslela som ze akonahle sa nejaka kapela pokusi vyraznejsie "prerazit" a podari sa jej to tak ta hudba co prerazila...komercnejsia hudba...je zarucene horsia ako to, co hrali predtym.
A čo sa týka komerčnej hudby... Počúvala som ju, keď som bola malá (aj mladšia), teraz málokedy... Páči sa mi pár hitov z rádia, ale nepoznám ich názvy, ani interpretov...
Nekomerčný rock som v rádiu nikdy nepočula... Nehovorím o hudbe, ktorá vyhrávala hitparády (linkin park, evanescence, nickelback)... Nikdy som v rádiu nepočula napr. Good Charlotte, Sum 41 a mnoho ďalších oveľa neznámejších skupín, ktoré počúvam... ak si ty počul, tak si veľmi rada nechám poradiť také rádio... Jediné také rádio je ROCK JAM RADIO na birdze... A viem, že v čechách majú rockové rádiá...
A okrem toho, rádiá moc nepočúvam, doma nemáme signál...
@matii komerčné je u nás každé rádio, okrem slovenského rozhlasu, pretože patria súkromníkom. a je jedno, čo púšťajú. okrem toho funrádio bolo pred zmenou dramaturgie vynikajúce, pamätám si, že tam hrávali aj bjork, radiohead, massive attack a podobne...
inak z toho, z toho, čo počúvam a omieľajú to aj v rádiu.. ja neviem, rádio som pekne dlho nepočula
alebo:
niečo podobné ako análny džihád
tie videá, ktoré sem ľudia dávali, sem dávali ako príklad komerčného mainstreamu, že? tak to malo teda byť?
nemôžem dať. lebo sa mi z toho nepáči nič.
ahá nie počkáť, v dubstepe a d'n'b mi to až tak nevadí!
Viď:
Noisia feat. Foreign Beggars (alebo bez) hocičo
Sub focus hocičo
Excision hocičo
Rusko