Tak na úvod ... Budem rád ak ma niekto pochopí.
Dostal som sa do zaujímavej situácie. Mám priateľku (kamarátku) s ktorou si mega rozumiem. Až na telepatickej úrovni. Zbožňujem ju vo všetkom ... Spôsobom akým sa vyjadruje, ako sa oblieka, ako rozmýšľa. ↓↓
Sme väčšinu času spolu, tak ako to u kamarátov býva. No v poslednom čase mám pocit že to chce posunúť na iný level. Viem že by to malo budúcnosť ale to by nebol život keby nezamiešal "karty" poriadne.
Minulý výkend som sa stretol strašne zlatú babu. Proste malý anjelik. Od prvého momentu som vedel že tam prebehla iskra ... Že je to niečo viac. Keď sa spolu bavíme tak sa nonstop smejem. Je to proste román na pokračovanie.
Už si spolu píšeme nejaký ten deň a stále ma to utvrdzuje v tom, že to je na vážny vzťah. Lenže teraz mi to láme srdce lebo som spoznal dve mega osoby bez ktorých si teraz neviem predstaviť život. A ja mám posledných 24 hodín neuveriteľnú dilemu. Neviem ako sa dá srdce roztrhnúť na dve polovice ...
Ako sa mám rozhodnúť keď je to tak neuveriteľne ťažké ???
Ale aby som tie voľačo poradila - bola som v podobnej situácii a vtedy som si vybrala zle.
Takže ak ti môžem dať radu, tak si určite vezmi čas na premýšľanie, daj si kus "pauzu" od oboch dievčin a zosumarizuj si, ktorá čo pre teba znamená. Ono vzťah nie je len o tom, že sa stále pri nej smejem, alebo, že sa mi páči, ako sa oblieka. Vzťah je o omnoho hlbších veciach a práve tie sa snaž v nich oboch nájsť.
asi tak, ako napisala @Tarassaco a asi bude nieco na tom, co napisala aj @Avantgarda myslim, ze tu prvu beries skor ako kamaratku, navyse ked podla toho, co pises, asi skor ona to chce posunut dalej,,, v kazdom pripade je este skoro na nejake uvahy o vaznosti, rozmyslaj, povedz im navzajom o sebe a uvidis...
Len žeby sa z "malého anjelika" nevykľula beštia a ty zatiaľ prídeš o fakt blízku osobu (kamošku ktorej tým zlomíš srdce)..
Ako romantizovať niekoho koho poznám tak krátko je veľmi naivné, nechcem ti do toho kecať ale skús sa trochu držať pri zemi, minimálne pri rozhodovaní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Minulý výkend som sa stretol strašne zlatú babu. Proste malý anjelik. Od prvého momentu som vedel že tam prebehla iskra ... Že je to niečo viac. Keď sa spolu bavíme tak sa nonstop smejem. Je to proste román na pokračovanie.
Už si spolu píšeme nejaký ten deň a stále ma to utvrdzuje v tom, že to je na vážny vzťah. Lenže teraz mi to láme srdce lebo som spoznal dve mega osoby bez ktorých si teraz neviem predstaviť život. A ja mám posledných 24 hodín neuveriteľnú dilemu. Neviem ako sa dá srdce roztrhnúť na dve polovice ...
Ako sa mám rozhodnúť keď je to tak neuveriteľne ťažké ???
ale neviem no, ja tomu až tak neverím, ale neviem posúdiť, nezažila som
Takže ak ti môžem dať radu, tak si určite vezmi čas na premýšľanie, daj si kus "pauzu" od oboch dievčin a zosumarizuj si, ktorá čo pre teba znamená. Ono vzťah nie je len o tom, že sa stále pri nej smejem, alebo, že sa mi páči, ako sa oblieka. Vzťah je o omnoho hlbších veciach a práve tie sa snaž v nich oboch nájsť.
btw. to "vykend" mi skoro vypYchlo oči...
Ako romantizovať niekoho koho poznám tak krátko je veľmi naivné, nechcem ti do toho kecať ale skús sa trochu držať pri zemi, minimálne pri rozhodovaní