Ja si vždy najskôr niekde ulozim 1. komentár a potom ho sem rychlo len skopirujem. Ale tiež to je trochu komplikovane mno lepsie by bolo, keby sa dalo normálne neobmedzene pisat do uvodneho komentu :/
Ahojte potrebujem poradiť no ak sem mienite hádzať blbé komentáre abo odsudzovať radsej nepíšte nič... Ide o to ze som mala frajera rozumeli sme si ale po tej sexuálnej stránke to prestalo klapat, proste mali sme problém. Mat sex lebo jemu sa nemohol postaviť a zistili sme že máme aj iné život e smerovanie tak sme sa rozišli síce on nechcel ale ja áno lebo som to tak cítila... Cez celé leto predtým bol v zahraničí a ja som sa cítila veľmi sama keď v tom mi napísal kamoš ktorého som poznala ako dlhšie že jak žijem... Tak sme kus popísali a potom ku koncu môjho vzťahu sme písali viac... Nič medzi nami nebolo medzi mnou a kamošom počas môjho vzťahu po skončení sme sa však začali stretávať a v podtstane spolu chodiť no zo všetkým čo k tomu patrí... Bolo to asi 2 mesiace po rozchode prvom... Priťahoval ma dosť sme si rozumeli avšak on to na mňa len celé zrejme hral aby ma dostal do postele a potom bol ako vymenený... Proste hnusný... Nechápala som a dospelo to do bodu že sme sa zhodli ze sa rozideme... Po asi pol roku ma začala kontaktovať prvý bývalý ja som bola chladná lebo som mala strach niečo nové začínať... Stretli sme sa však párkrát kamarátsky resp on za mnou nečakane došiel ma pozrieť... No a po čase sme sa dali dokopy znovu... Už je to lepšie aj po sexuálnej stránke aj vo všetkých proste ten rozchod nám obom prospel a už sme spolu asi rok a pol... Avšak trápi ma ze som mu nepovedala s kým som bola medzitým... On vie ze som niekoho riešila dokonca aj on riešil ale nepovedala som mu ze kto... On toho chalana totiž nemal rád keďže vedel o ňom počas nášho 1 vzťahu že som s nim bola kamoška nedozvedel sa to ale lebo je z iného. Mesta a nemajú spoločných známych... Mňa to však dosť ťaží... Ze som mu nepovedala celú lravdu... Povedal ze keď sa ešte raz rozideme že sa zabije žeby to neprežil a na toto neviem jak by reagoval lebo je až moc moc žiarlivý bojím sa žeby si dačo urobil
Viem ze som sa zachovala detinsky a blbo no vtedy som to tak cítila proste nedokázala som si to vysvetlit... Kamoš ma dosť priťahoval a neodolala som jednoducho... Aj keď to bolo po rozchode že som bola slobodná frajer ho však už predtým nemal rád keďže zrejme tušil že ma chce dostať... No zachovala som sa strašne blbo a ťaží ma to... Chcem len vedieť ci je tu niekto kto zažil niečo podobné... A ci mu to mam povedať
@Wowko neboli ste spolu keď si mala niečo s ním nemusí ťa trápiť čo si robila keď si bola s niekým iným. Navyše priateľ je asi dosť nedospelý keď ti vraví, že sa zabije keby sa rozídete. To je ako vydieranie. Nemáš žiadnu povinnosť ani zodpovednosť voči niekomu inému v Tom ako si žiješ svoj život.
Proste viem ze on je ten koho chcem... Všetko som si to dôkladne pre myslela inak by som do 2 vzťahu s nim nešla.. Len ma mrzí ze na ten prvý raz veci neklapali ako mali a priťahoval ma niekto iný... A skončilo to rozchodom...
Nevidím vôbec nič, čo by sa dalo označiť ako detinské zachovanie sa. Dokonca to nie je ani komplikované, taký basic príbeh. Najviac ma na tom zaujalo, že tvoj frajer je extrémne žiarlivý a nebojí sa citových manipulácií. Určite by som mu na tvojom mieste o tom romániku nehovoril a zároveň rozmýšľal nad rozchodom ASAP!
@ave7fold ide o to žeby som mu to povedala, len sa bojím ako by zareagoval... On je veľmi impulzívny.. Ešte keď ten druhy bol človek ktorého nemal rád.. Počas nášho vzťahu Vtedy som s tým druhym bola iba kamoška frajer ho osobne nepoznal iba vedel ze mi píše občas ale bežné veci sme si písali... Aj keď je pravda ze kamoš občas mal narážky
@aidenn no zrejme mu to ani nepoviem... Neviem proste dosť je na mňa na viazaný a ja ho aj chápem celkom dosť si toho v živote už prežil a povedal ze ja som jediný človek ktorému verí... V tom prvom vzťahu bol však problém ze sme jednak každý videli inak budúcnosť neklapalo nám to v sexe a frajer bol aj dosť dlho v zahraničí... Trz keď sme sa dali znovu dokopy už sme akoby vyspeli a dokázali zladiť svoje názory aj sex je fajn... Vtedy to však tak nebolo zrejme preto som cítila potrebu sa rozísť a nájsť niekoho kompatibilnejsieho a kamoš sa takým javil ale len do času kým nedosiahol u mňa co chcel
Čiže v podstate nemáš problém. Keď príde na to, tak si navzájom povedzte, že s kým ste boli. Keď nepríde, tak nie.
Ale teoreticky riskuješ že sa to nejako dozvie, napr. od toho kamaráta.
Nudíš sa moc? Nemáš žiadny problém. Či ho mal nemal rád je úplne irelevantné. Nechodil s ním.
Ale k tomuto sa mi hodí odpoveď ktorú často dievčatá hovoria svojmu frajerovi " sme iba kamaráti" " je to len kamarát" ... Hm tak určite
@wistingher počas vzťahu to bol kamarat... A momentálne sa to nemá ako dozvedieť keďže oni sa navzájom nepoznali sú z iného mesta a nemajú žiadnych spoločných známych... A samozrejme ze na to prišlo ze s kým sme boli... Ale som to zatljla lebo som sa bala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale teoreticky riskuješ že sa to nejako dozvie, napr. od toho kamaráta.
Nudíš sa moc? Nemáš žiadny problém. Či ho mal nemal rád je úplne irelevantné. Nechodil s ním.
Ale k tomuto sa mi hodí odpoveď ktorú často dievčatá hovoria svojmu frajerovi " sme iba kamaráti" " je to len kamarát" ... Hm tak určite