@myschka ani ja som nikdy nechápala akú úlohu tam vlastne má Sansa (možno ak by som to aj čítala, bola by som iného názoru ale seriálová Sansa mi príde ako také sprostučké úbožiatko)
Ja neviem, videla som dneska tretiu časť piatej série a Jon je teraz taký zodpovednejší a kul, Arya nebude Aryou, z Daenerys som mala tak rada, ale je z nej blbka, a ostatní sú hlupkovia ešte väčší ako ona. Teda nikoho by som si nevedela prestaviť na tróne. A koho by som si vedela ten sa tam nedostane kvôli postaveniu.
Ale Tyriona mám rada furt no. A petyr je teraz väčší kamoš, i keď je furt debil. Toť môj výlev, ktorý je celkom irelevantny lebo som to ani nečítala
@Ivanbeethoven no veď to.. to je jediné čo ju tam drží, jediné čo ju doteraz tam držalo pri živote
@forte .. ja som kus aj knihu čítala dopredu a nič prevratné tam nespravila, nuda proste
aspoň keby jej dali viac textu nech aspoň rozpráva nie iba sedí a prevracia oči
Teoreticky trón patrí Stannisovi a Rhllor sa mi páči.
Cersei by mala zomrieť, jej to karma vráti.
Dany. Dany ohlupla. Nešla do Westerosu kým mohla, sok zvedavý čo s ňou bude, každopádne je to his a nefandim jej.
Jon ak sa dožije, tak si viem predstaviť nejaké "zlegalizovanie" no nehodí sa mi na trón veľmi, skôr by si mal udržať pod kontrolou Night's Watch.
U Tyriona nikdy neviete, kde skončí. Nemá však tiež žiadne právo na trón. Nech si užíva v nejakom Free city.
Petyr (a Sansa) majú pred sebou určite niečo veľké v posledných knihach. Je to ale slizky manipulátor a palce mu nedržím. Sansa má krásnu krásnu herečku (ako aj Margaery).
Arya má krásny vlastný storyline, prajem jej návrat do Westerosu a aby sa znova stretla s Nymeriou a nejako využila ich puto. Hlavne, nech si splní modlitbu.
Branov pribeh nabera na otáčkach, kráľa by som z neho nerobil ale. On bude nejaký archmaester alebo čosi podľa mňa.
Boltona ako možnosť ani nepripúšťam.
Hodor - Hodor.
---
Venoval by som pozornosť Euronovi, ide dojebať tú blond hus
Znacne mi znesympateli vsetky postavy, cize mi tam zacinaju vadit uz uplne vsetci, vynimkou Tyriona a Jaimeho, ale z nich dvoch sa mi ani jeden nehodi na tron.
nech, Margaery, na nu sa pekne pozera len by mohla byt viacej naha
pamatam si ako v jednej casti Tyrion povedal o Sanse ze "ta holka nas vsechny prezije" tak si myslim, ze nakoniec tam sadne ona a vlastne jej aj fandim
Khaleesi som si oblubil ako prvu. (Zatial idem na s05e02, tak uvidim co a ako dalej).. preto radsej ani necitam vase komenty
Dalej Arya je super, sa mi paci ako dospieva, potom jej brat Bran je super, sa mi paci jeho schopnost A este ze vraj lietat bude, tak uvdim no
A potom este s Tyrionom je sranda a zacina sa mi pacit Cersei (ta jej taka vážna vodcovská povaha) a keby nejak rozvinuli tu knazku v červenom ci kt to je ona vobec tak by bolo dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Ale určite viac Baelishovi
či sa mýlim ?
Ale Tyriona mám rada furt no. A petyr je teraz väčší kamoš, i keď je furt debil. Toť môj výlev, ktorý je celkom irelevantny lebo som to ani nečítala
toto by som vedela predstaviť
@forte .. ja som kus aj knihu čítala dopredu a nič prevratné tam nespravila, nuda proste
aspoň keby jej dali viac textu nech aspoň rozpráva nie iba sedí a prevracia oči
Stále sa nedokážem rozhodnúť.
Teoreticky trón patrí Stannisovi a Rhllor sa mi páči.
Cersei by mala zomrieť, jej to karma vráti.
Dany. Dany ohlupla. Nešla do Westerosu kým mohla, sok zvedavý čo s ňou bude, každopádne je to his a nefandim jej.
Jon ak sa dožije, tak si viem predstaviť nejaké "zlegalizovanie" no nehodí sa mi na trón veľmi, skôr by si mal udržať pod kontrolou Night's Watch.
U Tyriona nikdy neviete, kde skončí. Nemá však tiež žiadne právo na trón. Nech si užíva v nejakom Free city.
Petyr (a Sansa) majú pred sebou určite niečo veľké v posledných knihach. Je to ale slizky manipulátor a palce mu nedržím. Sansa má krásnu krásnu herečku (ako aj Margaery).
Arya má krásny vlastný storyline, prajem jej návrat do Westerosu a aby sa znova stretla s Nymeriou a nejako využila ich puto. Hlavne, nech si splní modlitbu.
Branov pribeh nabera na otáčkach, kráľa by som z neho nerobil ale. On bude nejaký archmaester alebo čosi podľa mňa.
Boltona ako možnosť ani nepripúšťam.
Hodor - Hodor.
---
Venoval by som pozornosť Euronovi, ide dojebať tú blond hus
Sansu neznasam, je to najvacsia pica of seven kingdoms
Danaerys sa totalne zopsula
HODOR
@34
@36 Stannis, fandím mu, má hodne velký nárok na čepelový trôn, ale :
jeho peniaze - nie sú jeho, má ich na úver od tej bankovnej Gildy
armádu tiež zatial ešte len zbiera kade može..
spoiler alert
ja som teraz kdesi citala teoriu, ze Euron je Daario a na chvilu ma to rozbilo na male kusky
nech, Margaery, na nu sa pekne pozera len by mohla byt viacej naha
OMG
MÔJ MOZOG
Deanerys vraj zožerie drak .. a tak v posledných 2 sériách mi strašne lezie na nervy
potom Tyrion a Arya
» www.reddit.com/r/asoiaf/commen...
tu to je, mildly mindblown
Dalej Arya je super, sa mi paci ako dospieva, potom jej brat Bran je super, sa mi paci jeho schopnost A este ze vraj lietat bude, tak uvdim no
A potom este s Tyrionom je sranda a zacina sa mi pacit Cersei (ta jej taka vážna vodcovská povaha) a keby nejak rozvinuli tu knazku v červenom ci kt to je ona vobec tak by bolo dobre.