Mne nezacina leto vtedy ked koncia povinnosti ale vtedy, ked za den schudnem kilogram len potenim a ked vystupim z elektricky zostane po mne na sedadle kaluz (potu) co sa stalo prave dnes
tak povinnosti mam, lebo chodim do prace ale leto s @patrixo -m mame uz tiez slusne - grilujeme, chodime sa clnkovat a plavat, cestujeme, opalujeme sa, vencime psa na dlhych prechadzkach, dame si pizzu a pivo v krcme s posedenim vonku.. no a minula som 100 eur vcera na letne saty, takze sezona zahajena
co sa tyka tych povinnosti, mne tento rok asi ani nezacne DDD teda urcite. Takze o rok si dam cely jul-august povinne oddych, konecne pojdem na festivaly vsetky, co som chcel a budem si uzivat
@hoperpohroma jj, ved vselijake plavidla nafukovacie teraz robia a niektore su aj dost drahe a asi aj dost dobre. mas dake fotky toho clnu? (pripadne aj na vode?) a kolko stal?
cena super, je to set aj s veslami a malou pumpou a patrixo si ho velmi chvalil, ze je kvalitny. my sme sa plavili po velkom jazere a vsetko v pohode, neutopili sme sa
@patrixo no už som rok a pol na Národnom Futbalovom v BA, otec mi je zamestnávateľom, takže mi dáva každý rok pár mesačné voľno, budúci rok však plánujem so stavebníctvom seknúť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ja pracujem, cize ja leto nemam
ale v septembri idem na mallorcu muhaha
no a je to toto
» www.ok-hracky.sk/intex-seahawk-2...
cena super, je to set aj s veslami a malou pumpou a patrixo si ho velmi chvalil, ze je kvalitny. my sme sa plavili po velkom jazere a vsetko v pohode, neutopili sme sa