Počúvate svoju babu a odpovedáte jej, keď sa s vami rozpráva? Alebo vás to otravuje a radšej ju ignorujete? Zaujíma vás vlastne čo vám hovorí? Ako často sa tvárite, že ju počúvate? Aké veci s ňou zdieľate?
@frota345 asi nie neviem (pár krát som dostal zje*a) ale pravidelne sa mi toto nepočúvanie stáva aj pri mame to treba len vedeť ako a kedy kývať hlavou a do toho niečo povedať
napr. bla bla bla -no, môže byť
bla bla bla -hej, myslím že máš pravdu
bla bla bla -no presne toto
ja jej dám za pravdu a ona pokračuje spokojne ďalej , má to inak nevýhodu ak sa ma pýtala na niečo čo chce alebo vravela čo mám spraviť tak netuším o čom bola reč pred tým
@antifunebracka@colt1911 a keby sa s vami baba, či mama prestala rozprávať, komunikovať s vami, proste by vás nechala niečo hovoriť a pozerala by sa pritom inam, ak by ste sa jej niečo spýtali, tak by vás ignorovala, alebo by vravela skráť to chcem dopozerať ten film... čo by ste potom robili?
ja som zas všimavy, sustredim sa aj na rozhovor s mojou priatelkou, ale občas sa aj mne stane že ked sa sustredim na niečo a ona mi niečo hovori tak len malo s toho čo povie vnimam a musim sa jej opytat zas čo hovorila čo ju niekedy vyvedie z miery
@frota345 začal by som ju otravovať a vešať sa po nej so slovami "ale ja ťa mám rád" len neviem prečo mi je stále do smiechu pritom ...funguje to skvele toto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
napr. bla bla bla -no, môže byť
bla bla bla -hej, myslím že máš pravdu
bla bla bla -no presne toto
ja jej dám za pravdu a ona pokračuje spokojne ďalej , má to inak nevýhodu ak sa ma pýtala na niečo čo chce alebo vravela čo mám spraviť tak netuším o čom bola reč pred tým
ma to vyhodu, ked viem, ze nepocuva, tak ho o nieco poziadavam on povie hej, a potom mam vsetko, co chcem
(ked zeny 90% toho co hovoria trepu somariny.. :/)
@istsinka no uplne smrtelne vazne praveze