Vážený respondenti, dostáva sa Vám do rúk dotazník, ktorého cieľom je zistiť, aké sú najžiadanejšie lieky viazané na lekársky prepis, ktoré si pacienti v lekárni žiadajú „bez receptu“. Dotazník je anonymný.
tak ono, ja aby som nebol iba zlý, by som aj vyplnil .. ale čakám, že či sa oplatí len prvé tri otázky .. nakoľko zvyšok naväzuje na odpoveď áno pri trojke
tu máš dokonca aj videonávod. prestaňte sa už kua vyhovárať že "ja som na sprostý", je to čistá lenivosť, a pokiaľ to nikdy neskúsite tak na to budete sprostí stále... (to je znechutený všeobecný brebt na kohokoľvek kto akokoľvek podobne odpovie na čokoľvek podobné že "sprav si" alebo "zisti si ako sa robí", atď...)
@sandy114 tá teta za okienkom je magistra alebo laborantka, podľa toho či má SŠ alebo VŠ, ale na tom nezáleží, ktorá to bola, ale či vydala vôbec tie lieky, aj keď by nemala
@gabushka no ale za predpokladu, že by mi boli vydané tie lieky, tak je automatická odpoveď na siedmu otázku "áno"... lebo kto iný by mi vydal tie lieky?
@gabushka aha prepáč, lepšie som si prečítala otázku č.3 ... to že by som si šla pýtať lieky bez predpisu (ktoré sú na predpis) ešte neznamená, že mi budú vydané prepáč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
mimochodom, až tak anonymný dotazník to teda nie je
B: žena
2.Vek: 20
3.Žiadali ste niekedy lieky na lekársky predpis bez receptu?
B: nie
@fylo tak odpovedz iba na prvé 3 áno rozmýšľala som nad tým, ale na to potrebujem viac času, keďže som čo sa toho týka skôr antitalent
@klaudiqaaa ale ani zneužitý proti vám
» docs.google.com , tam nemáš byť na čo antitalent, a trvalo by ti to možno o dve minúty viac ako napísať ho sem.
návod - » goo.gl/5A7m7...
@midnight ďakujem, už to mám
tu máš dokonca aj videonávod. prestaňte sa už kua vyhovárať že "ja som na sprostý", je to čistá lenivosť, a pokiaľ to nikdy neskúsite tak na to budete sprostí stále... (to je znechutený všeobecný brebt na kohokoľvek kto akokoľvek podobne odpovie na čokoľvek podobné že "sprav si" alebo "zisti si ako sa robí", atď...)
(dúfam, že už funkčne)
To mám ako vedieť? Tetou za okienkom
@plarika ešte raz vďaka