KONES - šANCA - KONEC - šANCA - KONEC - šANCA - KONEC - šANCA
je tho hroozne už podla mna pred rokom som sa rozišla s chalanom on po roku sa mi ozval že ma stale lubi ..atd..nho..ja som mu dala šancu isli sme von....volal s niejakym.kamosom..atd.ja som ani slova nepowedala..otočil sa powedalža mam ist do p**..nho..p
?????....aj on ma tolko rokov co ty???tak to bude tym!!!! sorry,ze to tak poviem,ale deti nevedia riesit taketo veci....uplne to vidno na tom co pises
a teda jedna rada: ak ta raz niekto posle do p*ce,tak ho potom posli aj ty!!!to nemas ziadnu hrdost??...sak on to nemoze myslet vazne,ked ti nieco take povie...
jeziiiis este mas tolkoooo casuuuu aby si zacala brat vztahy vazne aj s nejakou buducnostou ze az.... ste este obydvaja nezreli na akykolvek vztah co vysvetluje aj to ze --ked ta nema lubi ta a ked ta ma - tak jebe na teba
Ten chalan je hlupy? Ty si hlupa ty autorka. ved ty mu davas sancu. Ak ste sa raz rozisli tak ste sa pre nieco rozisli. a davat mu znova sancu? Ak ta chalan posle do pice tak mu das zasa sancu? Daj pokoj chalanom a nechaj si to vsetko ulezat hlavou. zbytocne sa roptylujes
Ze sa s takym este baviš, jedna šanca mu nestačila?, ked nie tak koniec neviem čo dalej riešiš...určite existuju aj chalani ktory by si ta dokazali vaziť viac, ako nejaky ubožiak...ktory sa zmoze len na pár vulgárnych slov.
Podla mna vidno,ze mas 13...too akoze slova lubim ta? njee ved to je len take,ze chodime spolu,nnechodime spolu...proste divne...neni to uprimne...ale to ta prejde...a podla mna ta nelubi haha a ani ty jeho...nechaj ho plaavat,nestoji ti zato...asi tak..
Nechaj ho tak, toto nie je laska, ak ta niekto miluje, takym sposobom by ti neublizoval. Si mlada baba, nestracaj cas s clovekom, ktory o teba nestoji.
NO najlepsie bude ak sa vratis do deckych cias...Vonku sa hraje na skryvacku a nie sa v mladom veku trapit koli nejakemu analfabetovi...Hladaj si najskor Dobre kamosky aby si im mohla doverovat a aby aspon niketo v tazkych chvvilach stal pri tebe.
ja ti nieco poviem asi viem o com hovoris 4 roky mam chalana ktory je niekedy mily ako cajicek a niekedy mi vynada do kuriev pic a neviem coho este stale si myslim ze ho lubim a rozchadzame sa a schadzame je to na picu keby som mohla niekomu poradit uz nikdy by som takyto vztah nechcela trapim seba trapim ludi ktori ma maju radi .Chlapi su jednoducho svine kazdy sa zo zaciatku javi ako to najmilsie stvorenie ale pritom su to ....... verim ze existuje aj niekto s kym si budem rozumiet len este neprisiel a preto zatial zostavam s tym s ktorym som ale myslim si ze urcite nie je ten pravy.nedavaj druhu sancu vies ako sa hovori dvakrat do tej istej rieky nevstupuj´!!!!!!!
no ja to serem .... 13 rocna KUA tam toto snad neni mozne problemy v LASKE maju len 13-14 rocny ludia na tomto fore je to JASNEEEEEE nasli sme problem pockajte kym vyrastiete ludia potom realizujte neviete o com je zivot o vsetko prichadzate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ved pred rokom si mala 12 a už si mala chalana..? dpc ved ja som v tvojom veku hraval vonku futbal a to bolo tak všetko..ach ach,..
a teda jedna rada: ak ta raz niekto posle do p*ce,tak ho potom posli aj ty!!!to nemas ziadnu hrdost??...sak on to nemoze myslet vazne,ked ti nieco take povie...