@jerometoucanrainbow vies, ze som to zazil? bolo to lepsie ako povedat nejaku blbost..loz ma kratke nohy a ta neujde pred nikym.. skor ci neskor sa na to pride a potom ostane k tomu cloveku len odpor,nic viac..
podla mna je toho viac, nez len zbabelost. niekto sa hanbi sam za seba, ze napr. zlyhal, bol neverny, porusil svoje predsavzatia a vsetko, co sluboval, tak radsej povie nieco ine alebo nepovie nic. niekto nechce toho druheho zranit, tak klame (cim ho zrani este viac). su aj pripady, ked sa niekto chce rozist v dobrom, ale po prevaleni dovodu rozchodu by sa v dobrom nerozisli, tak hlada inu cestu. existuju aj ludia, co nemaju v hlave urovnane veci, tak potom spletaju nezmysly.. takze treba posudzovat konkretny priklad, lebo moznosti "preco" je strasne vela.
konce bez vysvetlenia sú niekedy pre to, že ten druhý nevie vysvetliť prečo, jednoducho to tak cíti, bodka.. a myslím si, že keď prvý začne riešiť dôvod, aj tak to už nič nezmení, takže to nemá zmysel.. nie vždy je to bez vysvetlenia preto, že je niekto šibnutý, možno je to preňho ťažie povedať ako si myslíme, resp. to vysvetlenie by bolo tak zložité, že to preňho nemá cenu.. aj keď podla mňa by si mali dvaja vydiskutovať prečo ten koniec je
,,myslel som si, že mi nechýbaš. až potom mi došlo, že som sa mýlil" bolo vysvetlenie asi po 2 mesiacoch úplnej straty komunikácie, počas ktorej som fakt nevedela, prečo sa to stalo.
lebo sa hanbí za seba. a hlavne je to preňho asi dosť nepríjmené. namotá dievča, potom zistí, že on je slobodný tak isto ako jeho vták, no dievča už má na povrázku, čo s ním? jednoducho ako psíka priviaže o stĺp, odíde a už sa nevráti. a je len na psíkovi, či utečie, či bude hľadať alebo ostane na mieste. záleží od okolností.
bullshits...niekedy je naozaj lepsie prerusit uplne vsetky formy kontaktu, nez sa do niecoho recami a snahou o vysvetlenie este viac zamotat a skomplikovat...
a pre tych, co hovoria, ze nejake prerusenie kontaktu, nevysvetlenie atd je zbabele... ste dost na omyle.. nie je to zbabele, prave naopak...treba na to mat obrovsku silu vole, pretoze ten mindfuck, ktory potom nastane v hlave zvlada malokto..
...a za dalsie...nie je rozchod ako rozchod...dalsia z tem, v ktorej sa neda vsetko "merat podla jedneho metra"..
ked zacne zlyhavat psychicky faktor, tazko vysvetlis to, co citis ty, ak druhy vobec nema kapacitu na to, aby to pochopil.. casto sa to neda ani opisat.. niekedy nadide ten moment, ked clovek citi, ze vztah stagnuje a straca perspektivu, ale neda sa ani povedat preco.. proste tam nieco chyba
@jerometoucanrainbow no to by sa asi vo mne prebudili dosť zvláštne sklony k násiliu, alebo v druhom prípade by som to psychicky nezváldla. Takúto úprimnosť by som teda vážne nechcela
Lebo sa casto rozchadzaju kvoli 1000 drobnostiam ktore mu na partnerovi vadia. A taka situacia sa tazko vysvetluje. Navyse sa ten druhy aspon neurazi :d
viem si priznat chybu, mozno mi to trva niekedy dlhsie kym vobec pridem nato ze som daco zle spravila, ale nemam s tym problem
ale ked mi byvaly uz dlho po rozchode nakoniec povedal ze so mnou nechce chodit von ,ako kamos, lebo je na mna nastvany a ze som daco spravila
HODINU sa vyhybal jasnej odpovedi ze co som spravila, az kym to nezaklincoval, ze by som mala hladat chybu v sebe najprv
rok a pol sme sa nevideli a ani neuvidime
what the fuck, podla mna z jeho strany to bolo o tom ze mi narovinu nevedel povedat ze proste nema zaujem sa stretavat uz ani ako kamos, tak ma radsej z niecoho obvinil ,aby on mohol byt obet
ja som za Uprimnost v kazdom pripade neexistuje take ze by mi stim niekto viacej ublizil to je picovina proste ....a baby to zvycajne nechápu ....a nechcu ublizit lebo si myslia ze chlapsky mozog to nezvladne a je take krechke ze vybuchne a pritom to tak vobec nieje ..znasame to, !!!! a kurevsky lepsie ked nam niekto klame za chrbtom alebo do tvare tie potakny neznasam z celeho srda fuj ....
strasne nerada sa bavim o niecom, co nezmenim, je to strasna strata casu, a debata aj tak nema vysledok
aha, aj tak si obaja ludia budu tvrdit len svoje, a keby to bolo len o tom, ze "nepaci sa mi to, co robis" tak to nie je dovod na ukoncenie vztahu. navyse, kto by si vzal feedback od svojho ex a zmenil sa podla jeho parametrov?
okej, je fajn, priznat si pravy dovod, ze mam ineho, a pod.
ale zvysne dovody na rozchod nie su potrebne rozoberat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
alebo prave naopak ako @1
a pre tych, co hovoria, ze nejake prerusenie kontaktu, nevysvetlenie atd je zbabele... ste dost na omyle.. nie je to zbabele, prave naopak...treba na to mat obrovsku silu vole, pretoze ten mindfuck, ktory potom nastane v hlave zvlada malokto..
...a za dalsie...nie je rozchod ako rozchod...dalsia z tem, v ktorej sa neda vsetko "merat podla jedneho metra"..
ale ked mi byvaly uz dlho po rozchode nakoniec povedal ze so mnou nechce chodit von ,ako kamos, lebo je na mna nastvany a ze som daco spravila
HODINU sa vyhybal jasnej odpovedi ze co som spravila, az kym to nezaklincoval, ze by som mala hladat chybu v sebe najprv
rok a pol sme sa nevideli a ani neuvidime
what the fuck, podla mna z jeho strany to bolo o tom ze mi narovinu nevedel povedat ze proste nema zaujem sa stretavat uz ani ako kamos, tak ma radsej z niecoho obvinil ,aby on mohol byt obet
strasne nerada sa bavim o niecom, co nezmenim, je to strasna strata casu, a debata aj tak nema vysledok
aha, aj tak si obaja ludia budu tvrdit len svoje, a keby to bolo len o tom, ze "nepaci sa mi to, co robis" tak to nie je dovod na ukoncenie vztahu. navyse, kto by si vzal feedback od svojho ex a zmenil sa podla jeho parametrov?
okej, je fajn, priznat si pravy dovod, ze mam ineho, a pod.
ale zvysne dovody na rozchod nie su potrebne rozoberat