Mal som 6 mesiacov krasny vztah s bozskym dievcatom s ktorym sme si velmi rozumeli a lubili sa, boli sme casto spolu, telefonovali sme si, pisali sme si a ajhla, isla 6.7. na 28 dni do Anglicka na studijny pobyt. Dostala sa do domu kde bolo 9 chalanov a j
pytas sa co si o tom mysleme takze budem urpimna a strucna hadam pochopis- neverila som ze ludia v mojom veku mozu mat taky vztah, upresnim- myslela som ze taketo vztahy maju lne 13-rocni ktorí sa tiez tak velmi lubia
hmm, nezavidim ti situaciu..to sa stava..zrejme uz z nej vyprchala ta zalubenost co sa utvorila na zaciatku..neboj sa, prezijes to a po case ti zostanu len pekne spomienky co ste spolu prezili
Vtipne na tom celom je ze to iste som prezil minule leto, ta jej kamaratka chodila vtedy so mnou, sla do tabora, prestala ma lubit a ja som dostal mononukleozu, de ja vu, paradicka.
@chiflada ak som správne pochopil moc ot neplánovlaa ani neriešil cez amaarádov nie ? však od nej kcel vedieť a ked z nej nič nevyšlo ??.. detinské ani ne skôr clekom by osm mladého pochválil že to kcel rieišť ale s tým jak sa to vyvinulo mno jo život má zvláštny zmysel pre iróniu
zabudni na nu,je to zbytcone sa kvoli nej trapit...urcite najdes inu,ktora bude omnoho omnoho lepsia ako tato...len to mozno nejaky cas potrva,ale RAZ to urcite pride..vela stastia
9 nemyslela som ze je zle sa o tom rozpravat. ale preco kamaratka jej volala a tebe preco vas ona tolko riesila? to som sa naznacovala (teda ja som myslela ze som to rovno povedala
10 myslis ze je spravne to riesit prave takto? vazne to som robila v siestom rocniku kamaratka volala mojmu priatelovi a zistovala. no a prave to sa mi nezda
14 no ved zacali problemy a tak to zacali riesit cez kamaratov ja som si to precitala. len moj nazor je ze vztah maju dvaja, tak si ho ti dvaja aj maju riesit.
heh no zaujimave vztahy...inak aj ta kamoska musi byt kurvicka ked ste si spolu uzili...kasli na nu pride ina...obaja nie ste zrely na nieco vazne...ale podla toho ako si to opisal ona je vacsie decko ovela ale rad by som pocul aj jej verziu...
A vies ze aj ja ? Preto to sem aj pisem, ratam ze sa k tomu vyjadri, no zatial vyzera ze tym mojim omylom som jej len nahral do karat aby to cele mohla zvalit na mna.
@15 Som bol v soku, ze to jej nechybam, nechce byt po tom mesiaci so mnou, ale "nevedela mi na to velmi rozumne" odpovedat. Tak som vecer tej kamaratke volal... to bola až aleternatíva ... mnoa atak keď jej sa ot nekcleo riešiť však vidíš radšej zdrhla na tábor ako keby sa mu mala ukázať pred oči
@19 ale je to clekom haluz mno a hej ale tak sviňa nesviňa si zober že niekoho stretneš fajn máte sa radi je ti s ním super a teraz príde niekto kto ťa total opantá a vieš že ho kceš.. kto povedal že musíš ´dalej strpieť toho starého.. o čom b yot už bolo pre teba len útrapa a pretvárka.. ??. nee reba robiťtočo nás robí šťastnými
Mne raz jedna kamoska povedala ze mam zo vsetkzch sil bojovat o to dievcaktore milujem... viem akz to je pocit... viem si to predstavit a podla mna sa nevydavaj... dajte si na cas pauyicku a chod sa jej ospravedlnit ze ta to mrzy... ak ta ma rada tak sa date dokopy ale uprimne moyete za to obaja
Ja viem ze mam svoj podiel viny, lenze aj keby som to nezrobil, to co zrobila ona mne by ostalo a nikdy by sa nezmazalo, uz by to nikdy nebolo ako predtym, ten bozk by som aj odpustit vedel lebo bola napita, ale to ze ma prestala lubit prave vtedy ked som jej mal naopak velmi chybat a nechybal som jej ako povedala, to sa neda odpustit tak lahko. A ona mne ma co odpustat ? Ze ako slobodny som si uzil ???
podľa mňa keď tak reagovala, len chce aby si sa trápil a vyvolať trápenie preto že ty ju máš stále rád a prišiel si o ňu a ona váhala, pričom si myslím, že ona vôbec neváhala. ona sa hrá len s tvojimi citmi s ničím iným. Snažila by som sa zabudnúť na ňu, mne pôsobí umelo.
@23 ke´d tak napísal a inak sa tomu hovorí užívanie života .. kks to ako nájdeš pprvú holku a už sa od nej nepohneš do smrti ? dobre teda aak náhodou sa s ňou rozídeš tak si nevyzrelý ?
Sabica, tvoj nazor ma uz skor napadol a stale si hovorim ze to tak je, ale aj tak sa trapim, ona taka kedysi vobec nebola ale ocividne sa tazko zmenila, to si vsimli uz aj niektore jej kamaratky.
už ste boli rozídení keď si si "užil" s kamoškou... Lenže keď sa ona bozkávala s tým chalanom ešte ste boli spolu...tak nech sa nehrá na chúďa,ktorému ublížili, lebo v skutočnosti ublížila ona tebe...
no podla mna ti dala tym svojim spravanim okolo pobytu v zahranici a okolo tabora jasne najavo, ze je to krava, ktora si tvoje trapenie ani nezasluzi nechaj to plavat, na svete je kopec inych bab... a niektore nie su mozno tak samolube ako ona
Tak mladej sa to asi pacilo,ked sa okolo nej motalo kopec druhych a nejak jej to asi udrelo do hlavy..je jasne ze s tym chalanom by sa asi nebozkavala ked sa jej nepaci..ale aka je to laska ked sa za mesiac co je od teba prec dokaze takto spravat a potom sama nevie ci ta lubi...kasli na nu..nema to cenu..a je jasne ze tvoja vec ci ci ci"uzil"s tou jej kamoskou alebo co..kedze ste spolu uz neboli
chapem ta ... moj uz byvaly sa po 5 mesiacoch poriešil na chate so svojou byvalou, mojou akože kamoškou ... a on už ma teraz druhu, šak čo ... košice su male mesto
a nezamyslaj sa tolko nad tym, lebo to ti nepomože
Uzivanie si, neviem, to co som skusil raz si uzit tak sa mi jaksi vobec nepozdava, ja chcem len normalny vztah s dievcatom co by ku mne naozaj nieco citilo.
ano ja som to dievca...a rudko moj...zabudol si na jednu dolezitu vec...ye ja SOM PILA KED som sa bozkavaôa s Tunisanom....pila..vies co to znamena to slovicko ze? ty si ho am zabudol vlozit...a dobre nadavajte mi kolko chcete,ale aj on ma na tom vinu..rozmyslala som ze sa k nemu vratim ked ho uvidim,ze sa este daco stane ,ze daco prksoci..ale on to dosral ze vypalcoval moju najlepsiu kamosku a bozkaval sa s nou par minut po nasom telefonnom roychode..ale samozrejme,to tu nenapisal,lebo by z toho zle vysiel...
rmnb...nevies ako to bolo,ale dobre mne je to nedno co si myslis,bohvieako ma to nezaujima...a ano rozmyslala,nevedela som ci ho lubim,nevedela som to !! a ano,bol zlaty..hlavne ze vsetci jeho obranujete,polizal sa s nou par MINUT po rozchode..
lenze on pisal ze to bolo po mesiaci nie par minut po rozchode a ked si si nebola ista ci ho lubis preco si nepovedala ze si vyberas jeho nez tabor a mohla si sa o nom s tym v klude porozpravat a nemuseli by ste to riesit tu... lebo to je tak clovek do toho nevidi a potom nevie na koho strane je pravda
a este jedna otazka... tvrdis ze si si nebola ista ci ho lubis ale potom nechapem preco si povedala ze ta ten rozchod vobec nemrzi... tak keby som si nebola ista ze ci ho lubim alebo nie a vobec by ma nemrzelo keby sa rozideme tak by som asi dosla nato, ze ho nelubim a nebola by som nasrata keby si "uzival" s inou... a dalsia vec je ze si sa nasrala na neho zato ze si s nou uzil a popritom na nu si sa nenasrala, lenze ona na tom mala taky isty podiel ako on... prepac ale vychadza mi z toho iba ze bud ste sa vy dve dohodli a naraficili ste to tak aby to vsetko padlo na neho a aby si mohla spavat s pocitom ze on ta odrbal, alebo si iba nevedela predychat ze na teba a na to co bolo sa snazi zabudnut.
@59...heeeej !!! nehadz nas do jedneho vreca.. za to ze jedna zabka nevie co chce a nevazi si to co ma nemusi znamenat, ze to iste by spravila kazda baba... My ostatne pouzivame hlavu.. a mozno aj srdce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
10 myslis ze je spravne to riesit prave takto? vazne to som robila v siestom rocniku kamaratka volala mojmu priatelovi a zistovala. no a prave to sa mi nezda
(nenadavam, ale ked...)
a nezamyslaj sa tolko nad tym, lebo to ti nepomože
A Pauliq nevadi, aspon ju v skole pozdrav potom...
@43 ... nie pauliq ale patuliq ... a pozdravim ju a drzim palce
@44 veru aj ja chcem veci co nemozem mat
Byt nim tak ti naseriem na hlavu ...
Rozmyslala som ze sa k nemu vratim , omg ty uz nerozmyslaj a nepozeraj televiziu !!!
Doporucoval by som ti precitat si svoje prispevky a trosku sa zamysliet
veci a hlavne problemy sa totiz riesia narovinu