Tákže prišiel koniec školskeho roka a mna by zaujimalo ako ste ho oslavili?..boli ste sa opiť? ..nebodaj...Ja som bola prv u kamošky na narodky spolu s piatimi kamoškami a potom sme sli na kofolu a bolo nás tám veela ..pravdaže deviataci ako inak opitý
oslavil,jasne troska sme sa boli pocvachtat do riecky(nie cela trieda) ..potom sme sa odpojili od dievcat a sli pokecat do baru ..neplanoval som pit,ale dal som si 2 velke...cakal som,ze mi to na tom slnko pojde rychlo do hlavy ..ale na moje stastie som nepocitil ziadny stupen opilosti mam dobru pecen no
ja oslavy konca skolskeho roka odkladam na neskor, praca proste nepocka, a okrem toho mna oslavy nejak nebavia, oslavim to mozno tym ze budem spat cely den a cely ten rok skoreho vstavania si vynahradim
nejako nevyšlo... ...nevadí...aj tak sme sa už pozabíjať šli..skôr sme radi, Že sa dva mesiace moc neuvidíme, keďŽe polka je z intráku.. ....ale tak bola som s pár babami v meste...len tak..
jj boli sme v krčme ...potom sme vyšli na slnko..zlý nápad xD... potom sme si na to šupli ešte energetické xD ...takže tak ...mala som v pláne íst o jedenástej na autobus, išla som o piatej ..ale bola sranda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
„..pravdaže deviataci ako inak opitý všakže? “ Tak to už je aká hanba! Kam sme sa to dostali?! 14-15-ročné decká aby sa ožierali, no FUJ!!!
ja som si odskočila domov a už som sa tam nevrátila lebo začalo pršať, tak takto nejak dopadol môj koniec školského roka...
a tak