Máte nejaký seriál, ktorý už skončil resp. bol zrušený za ktorým je vám "smutno" a ktorý by ste chceli aby mal aspoň "100 sérií" ak viete čo tým myslím.
Pre mňa je stratou asi najmä seriál Friends aj keď som k nemu nemal nejaký extra vzťah
nie som nejaký veľký seriálový fanda ale tak Veronica Mars asi, tú cez leto najradšej pozerávam. A ona sa tuším aj mala robiť nejaká ďalšia séria tak netuším či to zrušili alebo to k nám ešte nedorazilo
PRIATELIA .. najgenialnejsi serial ... FlashForward, skoncilo to fakt "uzasne" stacilo by kus snahy a druha seria by bohla byt .. kyle xy bol tiez zaujimavy .... Smallville .. zeny z rodu gilmorovcov .. joan z arcadie bol fajn serial .. a slovenske odsudene
carodejnice .. davoju ich znova ale tak uz som to milion x videla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Potom Kyle XY, ktorý zrušili kvôli slabej sledovanosti, tiež v polke a ani dej nedokončili...
No a pozerávam, nebudem to tu rozpisovať pozri si zoznam v mojom profile
Ale keby sa dalo kludne by som si pozrel The O.C. aj dalších 360 sérií a aj vyššie menované, hlavne Heroes, to by som vedel kukať aj do smrti..
Inak ešte pozerávam Fringe, ktorému tiež nejak klesá v USA rating takže sa bojím, že mi ho zrušia no a to už neviem či by som prežil. Infarkt istý :/
a Angel, lebo ten skončil riadne na hovno
Čarodejnice (ale tie asi už davaju znovu však? jupí )
Priatelia
Krok za krokom.....
Dosť ma mrzelo keď nedorobili "Jericho"
ale asi najviac zrušenie:
"24" a "Futurama"
mne chýbajú Sexi špinavé prachy a Ženy z rodu Gilmorovcov
carodejnice .. davoju ich znova ale tak uz som to milion x videla
ale Boh uchovaj aby pokračovalo štýlom, ktorým aj skončilo.