Ide o mojho chalana ... v poslednom case si na mna nikdy nevie najst cas ... pisal mi ze ma toho vela ze nic nestiha, je unaveny, nevladze ... no v sobotu vecer bol na diskoteke ... viem ze to nevyzera s nami dobre ... pytala som sa ho co sa deje .
pocuvaj ty mas asi taku uchylku ze musis kazdy den opisat nejaku kapitolu zo svojho zivota...18rocny clovek sa nepyta na fore ci sa ma s niekym rozist alebo zostat s nim
byt tebou tak to necham za sebou...a idem dalej...lebo prenho to uz zjavne nie je perspektivne a keby ste tomu aj dali druhu sancu, uz to aj tak nebude stopercentne chapes..
Ze taku skvelu babu uz nenajde a aby lutoval, ze o teba prisiel? Boze, nechaj uz tie telenovely. Ako mozes vediet koho najde. Ja lutujem takychto fanatikov do lasky ako si ty.
Ked si musi nieco zrovnavat v hlave tak je to magor co riesi nejaku inu a nevie sa medzi vami rozhodnut , ked si na teba ani nevie najst cas tak sa s nim nezahazduj lebo zjavne mu su diskoteky prednejsie ako ty , na teba by si mal najst cas aj keby padali kombajny z neba a mal by 40horucku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
AE PODĽA TOHO ČO PÍSEŠ TO S VAMI NEVYZERÁ NAJLEPŠIE ...