Vytvoriť im vlastný štát, alebo začnú robiť alebo umrú od hladu A tých pracujúcich by som normálne nechal tu medzi bielymi, tých čo sa nesprávajú ako zvieratá .______.
Aj ja som mala kedysi názor, že ich treba vyzabíjať a prakticky (doslovne) eliminovať. Ale stále sú to ľudia. Navrhovala by som im príležitosť pracovat kde by platilo pravidlo: kto nepracuje ani od sociálky nič nedostane. Ďalej deti. Nuž bolo by povolené rovnako ako v niektorých ázijských krajinách len jedno decko. Za dve a viac by im hrozil trest odňatia slobody až na 30 rokov. Ak by sa ale ani takýmto spôsobom problém rómsky nevyriešil tak neviem. To by som nechala na potom.
nedá sa to vyriešiť lebo oni to majú už v génoch. ich deti budú také isté aj keby ich vychovávali v bielej rodine. mamina kamarátka si adoptovala rómske dievča ako niekolko mesačné dieťa a vychovávala ju najlepšie ako vedela a aj tak kradla, klamala, robila to čo robia rómovia z osád.
ale niektoré miesta na svete nie sú poriadne osídlené, napr. amazonské pralesy. tam by ich mohli zhodiť a živili by sa lesným ovocím, lovom zvierat, možno by prostredníctvom evolúicie zo seba vykorenili ten debilizmus a stali sa z nich homo sapiens sapiens
rómska otázka? nemáš náhodou na mysli problémy s cigánmi?
Aby to nebol rasizmus (aj keď neviem prečo sa hovorí o rasizme, keďže sme rovnaká rasa...), tak by som tieto "reformy" zaviedol pre všetkých:
V prvom rade by som právne ošetril incest a tento zločin by som tvrdo trestal. Ľudí postihnutých imbreeding depresiou (postihnutie vplyvom príbuzenského kríženia) by som zabránil v ďalšom množení sterilizáciou. Ľudia ktorí by nedosahovali určitý sociálny status, z ktorého by očividne vyplývalo, že sa nedokážu o svoje potomstvo postarať, tieto deti by im boli odobrané (oficiálne to tu funguje, ale v skutočnosti nefunguje) ďalej by som tvrdo trestal rodičov za bezdôvodné absencie ich detí v školách, a opakovanú nepripravenosť na hodinách - čo sa týka trestov, mohli by to byť zrážka z prídavkov, z dávok v hmotnej núdzi, pokuta, verejnoprospešné práce a podobne. Za krádeže detí by niesli zdopovednosť rodičia tak, akoby danú krádež spravili oni. A na ostatné veci by som aplikoval podobný systém ako majú vo švajčiarsku... ale ten už je "rasisitický"
nic, normalne k nim pristupovat ako k ostatnym. to znamena NEZVYHODNOVAT. nepridelovat im furt nove byty, nesplacat za nich dlhy na elek3ne a vode, burat nelegalne postavene osady, nedavat socialne davky rodinam so satelitmi, vystahovavat ich, ked ich byva niekde strasne vela/ked robia bordel, nic im netolerovat, neprispievat za vzornu dochadzku do skoly, davat karty na kredity, za ktore nebude mozne kupit alkac...
+ to, co hovori @interrupcio - tymto by sme ich pozatvarili 99%, cim by sa zvysila zamestnanost (u dozorcov a tych, co by postavili nove vaznice, bo kapacity nestacia) a izolovali by sme ich od ich deti. tie by sme vychovali civilizovane a do buducnosti by tieto problemy uz nehrozili, bo sucasna najmladsia romska generacia by sa proste integrovala
@semhamforas ešte si zabudol podotknuť že oni preto kradnu lebo tí skurvení fašistickí rasistickí bieli ich nechcú zamestnať .. ja by som bielych za to vystrieľaľ
Vela ldui hovori ze ked su nezamestnaní ziadne davky vela dti ziadne davky..LUDIA UVEDOMTE SA!
nikdy nemozu vydat zakon platny iba pre romov...mohol by byt zakon ze kto nepracuje nema davky....lenze co ak ejnjaky rom chce pracovat? a nie en rom aj hocikto biely....to niekto ze si nevie zohnat pracu mu stat neda peniaze? sa UVEDOMTE....s keby s vasej rodiny niekto nevedel najst rpacu a nedosane ziadne peniaze.....spamatajte sa..
prispejem kludne aj 5e na ich vlastny ostrov, kde budu musieť buď pracovat na zivobitie alebo sa z nich stanu kanibaly a to už je ich problém...samozrejme by sa odtial nemohli dostat
tak by to mohlo byť tak, že kdo si hľadá prácu dostane dávky ale ak sedí doma na zadku a nič nerobí nezaslúži si keše! To kde sme? A ešte im budú stavať kontajnery a byty a nám bielym čo ostáva keď nemáme domov? Ulica. Prečo nám nedajú zadarmo (alebo aspoň s min. výdavkami) byt keď naň nemáme? Toto je teda fakt spravodlivé.
Hmm, povedať, že za viac ako tri deti už dostávať sociálne dávky nebudú. To by som zaviedla i ja. Platilo by to samozrejme i na Slovenských občanov, lebo predpokladám, že štvorčatá sa tak ľahko nepodaria.
Ale podľa mňa by stačilo len spravodlivo trestať Rómov, žiadne ústupky a žiadne zohľadnovanie, nech majú rovnaké merítko ako Slováci - keď niečo ukradnú, nech idú pekne do basy tak ako sa patrí.
všetko čo urobia Slováci je rasizmus, netolerovanie, neempatickosť a diskriminácia, ale keď nie Róm, ale cigáň povie normálnej pani v autobuse "uhni ty biela p*ča" tak to nemá absolútne žiadny rasistický podtext, poslednou dobou mi stačí sledovať to čo sa deje v Malackách. Každý deň tam stoja hliadky, ale vždy keď príde k nejakému konfliktu, tak si zrovna "striedajú" službu a pod. A už s tou rodinou má problémy celá ulica. Netvrdím, že každý Róm je zlý a neprispôsobivý, poznám dosť pracujúcich a normálnych rómskych rodín. Bohužiaľ im ich status normálnych a začlenených do spoločnosti kazí väčšina. Najlepšie by bolo, keby mali také práva a povinnosti ako my. Ale pred ich zločinmi, ich intoleranciu a diskrimináciou nás každý zatvorí oči. Neviem si predstaviť, ako by sa orgány zachovali, keby som si niekde načierno postavila stavbu a čo by vôbec povedali ľudia z životného p. keby som sa chovala tak ako oni....ale pri nich to je okey celý systém je postavený na hlavu, tých čo označujú utláčateľmi sú nakoniec utlačení menšinou
na keru picu toto tu riesite .................. skor prinutite macku stekat a vodu tiect hore kohutikom, jak donutit degesov pracovat a spravat sa jak civilizovani ludia
nedat im ani cent, kym si nanho nezarobia a mozno sa pozeru navzajom
a veď nech to vyrieši naša Imperátorka madam lady Tena Radičová.......ona je za všetko zodpovedná a berie za to PLAT!!!!
aj s tým kreténom parlamentu sulíkom prijebaným...........
.
ale myslím si, že Igorko Matovič by to promtne vyriešil.....
treba mu aby mu to niekto z birdzu napísal:,
že my birdzáci z malej krajinky menom Slovensko ho vrele prosíme ba priam žiadame, aby sa pozrel na tých zapráskaných vyúdených spoluobčanov a dal konštruktývny navrh a na totálne vyriešenie cigánskej otázky v parlamente, ktoré by dokázalo utianuť taký štát ako Francúzsko čo do počtu poslancov........lebo inač budeme štrajkovať tak ako chcel pubertslatinocelny..........filip
a že ďakujeme a take to oblikátne bla, bla, bla......
Bavme sa o tých segregovaných, neprispôsobivých v osadách, nieje ich možné všetkých hádzať do jedného vreca a odsudzovať ich pretože faktom je že to nemajú vôbec ľahké. O tom som tu už ale písal veľa krát takže k veci: Investovať do vzdelávania ich detí. A hlavne vyžadovať plnenie zákona. Je potrebné si uvedomiť že medzi nimi žijú aj chudobný a slušný ľudia. Tí čo sa ale nevedia zmestiť do kože kradnú prepadávajú ich deti fetujú a tak podobne treba riešiť exemplárne. Musia pochopiť že si nemôžu dovoliť všetko a keď si to dovolia budú mať dosť veľké problémy.
nemôžu pracovať, lebo nemajú porobené školy, veď ľudia so školami si nevedia nájsť prácu, nie ešte niekto, kto si splní povinnú školskú dochádzku a odíde...
@james144 a kto investuje do mojho vzdelavania???.........cigani dostavaju tie motivacne prispevky........iba za to ze chodia do skoly.........a mne nikto neda peniaze za to ze chodim do skoly.........ja som tiez z chudobnej rodiny a stat mi nedava peniaze na moje vzdelanie.........budme si vsetci rovny.........lebo pokial im my budeme vzdy davat peniaze za nic..........tak oni sa nikdy nenauci zit ako normalny ludia
@sirluboiv Požiadaj si o sociálne štipendium a prestaň fňukať. Ja som hovoril ničo o tom že dávať im peniaze? A kto investuje do tvojho vzdelania? Celá spoločnosť a ak máš šťastie tak aj rodičia.
heej ale to by moji rodicia museli byt v hmotnej nudzi......a radsej nech v nej niesu jak dostavat dajake 40 eura .......ale tu ide o to ze oni iba chodia do skoly a dostavaju za to peniaze chapes???a ja som o tom pisal......ze ja by som tiez chcel chodit do skoly a dostavat peniaze......a pokial ja viem tak to stipendium je o tom ze ho dostavas podla priemeru znamok......a o to tu ide keby dostavali peniaze mozno za to ze sa trosku lepsie ucia tak by som drzal hubu....ale oni chodia do skoly a dostavaju od statu peniaze......a o tom ze davat im peniaze to si tak trosku nepriamo naznacil ze investovat do ich vzdelania a ako chces do ich vzdelania investovat bez penazi??......a o to tu ide ze rodiacia sa o mna musia postarat tak nech sa o tie deti staraju aj ich rodicia.........ja viem ze rodicov si nikto nevybera ale tak.........mohli by sa postavit na nohy a nie len na stat sa spoliehat.......o to tu ide ze vsetci sa spoliehaju na to ze sa o nich stat postara......a to sa mne nepaci........treba ich naucit tak aby si uvedomili ze sa musia o seba postarat samy........mozno som trochu odbocil od temy ale tak dufam ze si ma aspon trochu pochopil ...dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale niektoré miesta na svete nie sú poriadne osídlené, napr. amazonské pralesy. tam by ich mohli zhodiť a živili by sa lesným ovocím, lovom zvierat, možno by prostredníctvom evolúicie zo seba vykorenili ten debilizmus a stali sa z nich homo sapiens sapiens
Aby to nebol rasizmus (aj keď neviem prečo sa hovorí o rasizme, keďže sme rovnaká rasa...), tak by som tieto "reformy" zaviedol pre všetkých:
V prvom rade by som právne ošetril incest a tento zločin by som tvrdo trestal. Ľudí postihnutých imbreeding depresiou (postihnutie vplyvom príbuzenského kríženia) by som zabránil v ďalšom množení sterilizáciou. Ľudia ktorí by nedosahovali určitý sociálny status, z ktorého by očividne vyplývalo, že sa nedokážu o svoje potomstvo postarať, tieto deti by im boli odobrané (oficiálne to tu funguje, ale v skutočnosti nefunguje) ďalej by som tvrdo trestal rodičov za bezdôvodné absencie ich detí v školách, a opakovanú nepripravenosť na hodinách - čo sa týka trestov, mohli by to byť zrážka z prídavkov, z dávok v hmotnej núdzi, pokuta, verejnoprospešné práce a podobne. Za krádeže detí by niesli zdopovednosť rodičia tak, akoby danú krádež spravili oni. A na ostatné veci by som aplikoval podobný systém ako majú vo švajčiarsku... ale ten už je "rasisitický"
Vela ldui hovori ze ked su nezamestnaní ziadne davky vela dti ziadne davky..LUDIA UVEDOMTE SA!
nikdy nemozu vydat zakon platny iba pre romov...mohol by byt zakon ze kto nepracuje nema davky....lenze co ak ejnjaky rom chce pracovat? a nie en rom aj hocikto biely....to niekto ze si nevie zohnat pracu mu stat neda peniaze? sa UVEDOMTE....s keby s vasej rodiny niekto nevedel najst rpacu a nedosane ziadne peniaze.....spamatajte sa..
» www.topky.sk/cl/100371/12837...
tak by to mohlo byť tak, že kdo si hľadá prácu dostane dávky ale ak sedí doma na zadku a nič nerobí nezaslúži si keše! To kde sme? A ešte im budú stavať kontajnery a byty a nám bielym čo ostáva keď nemáme domov? Ulica. Prečo nám nedajú zadarmo (alebo aspoň s min. výdavkami) byt keď naň nemáme? Toto je teda fakt spravodlivé.
Ale podľa mňa by stačilo len spravodlivo trestať Rómov, žiadne ústupky a žiadne zohľadnovanie, nech majú rovnaké merítko ako Slováci - keď niečo ukradnú, nech idú pekne do basy tak ako sa patrí.
nedat im ani cent, kym si nanho nezarobia a mozno sa pozeru navzajom
inak suhlas s @16 !!
a veď nech to vyrieši naša Imperátorka madam lady Tena Radičová.......ona je za všetko zodpovedná a berie za to PLAT!!!!
aj s tým kreténom parlamentu sulíkom prijebaným...........
.
ale myslím si, že Igorko Matovič by to promtne vyriešil.....
treba mu aby mu to niekto z birdzu napísal:,
že my birdzáci z malej krajinky menom Slovensko ho vrele prosíme ba priam žiadame, aby sa pozrel na tých zapráskaných vyúdených spoluobčanov a dal konštruktývny navrh a na totálne vyriešenie cigánskej otázky v parlamente, ktoré by dokázalo utianuť taký štát ako Francúzsko čo do počtu poslancov........lebo inač budeme štrajkovať tak ako chcel pubertslatinocelny..........filip
a že ďakujeme a take to oblikátne bla, bla, bla......