Filmy čo rozdeľujú napr. Da Vinciho kód nie sú dobré myslím že sú určené čisto len pre komerciu a svojou kontroverznosťou sa snažia na seba zarobiť čo nesvedčí o kvalite ale o úbohosti filmu. Aký máte názor vy??
naáhodou Da Vinciho Kód patrí medzi moje oblúbené @dorinda257 čo si ty nejaký naboženský fanatyk alebo čo , podlamna ten film nikomu neublížil a keď sa niekomu nepáči nech ho nepozerá
Pravda, da Vinciho Kod možno zarába aj vdaka kontroverznosti, ale to nehovorí nič o jeho kvalite. Podľa mňa je to film s veľmi zaijmavým námetom, ktorého kontroverznosť je vlastne prospešná. (i ked často prehnaná)
Saló alebo 120 dní Sodomy bolo kontroverzné. Andalúzsky pes bol kontroverzný, nie TOTO. Teda, považujte si to za čo chcete, ale prosím nehovorte to ako všeobecný fakt.
Navyše, Pasolini a Bun(nenachádzam vlnku)uel kinomatografiu obohatiť dokázali. Umenie musí byť inovatívne a to sa dá často najľahšie dokázať práve kontroverznosoťu.
To je potom úbohá a na komerciu zameraná hlava Dana Browna. Nie, tie knihy nie sú bohviečo, ale vybral si motív, ktorý ľudí zaujal, pohoršil cirkev atď atď. Určite mu to vynieslo veľkú kopu prachov ale nemyslím že to bol jeho prvotný zámer.
Z filmov, čo som videla považujem za kontroverzné Irreversible, Andalúzskeho psa alebo Posledné tango v Paríži a tie komerčné určite nie sú. Už len kvôli tomu že obyčajný divák zvyknutý na americké akčné trháky by ich zrejme ani nedokázal dopozerať.
Nechápem.. prečo by som mala byť náboženský fanatik?.... To, že niekto nechápe význam viet naozaj nie je môj problém omg (@luc.ka ).... Da Vinciho kód bol príklad filmu o ktorom sa veľmi veľa vravelo ktorý mnohých pobúril preto sa mi zdá kontroverzný.... Okrem toho bola to otázka... Nepovedala som že Da Vinciho kód je blbosť nepovedala som že ho milujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
nerozumiem otázke, nauč sa formulovať vety a používať interpunkciu a potom zakladaj fóra omg...
Aj ked neviem, ja osobne som sa pri tom neskutocne nudil.
Navyše, Pasolini a Bun(nenachádzam vlnku)uel kinomatografiu obohatiť dokázali. Umenie musí byť inovatívne a to sa dá často najľahšie dokázať práve kontroverznosoťu.
To je potom úbohá a na komerciu zameraná hlava Dana Browna. Nie, tie knihy nie sú bohviečo, ale vybral si motív, ktorý ľudí zaujal, pohoršil cirkev atď atď. Určite mu to vynieslo veľkú kopu prachov ale nemyslím že to bol jeho prvotný zámer.
Z filmov, čo som videla považujem za kontroverzné Irreversible, Andalúzskeho psa alebo Posledné tango v Paríži a tie komerčné určite nie sú. Už len kvôli tomu že obyčajný divák zvyknutý na americké akčné trháky by ich zrejme ani nedokázal dopozerať.