Ahoj,som siedmačka na základnej škole.Venujem sa tancu a baví ma recitovať básne a hrať.Keby som sa od septembra alebo skôr prihlásila na hodiny spevu a hudobnej teórie, myslíte, že by som sa mohla dostať na Pražské konzervatórium na herectvo?
@moouselet To mi hovorila aj mamina,všetky názory si beriem ku srdcu a som za ne rada. Uvažovala som ešte nad Ostravou,ale neni moc väčší rozdiel . Inak vôbec neviem kam, mňa to strašne ťahá do Česka teda hlavne do tej Prahy, preto fakt potrebujem poradiť,sama si nie som ísť tým, že by som to tam zvládla...
@kika812 ja poznam ludi na vs, ktori odisli z Prahy do Brna, lebo to tam bolo prilis velke a anonymne...a to boli dvadsiatnici ale samozrejme ze to zavisi individualne...
Ak tam chceš ísť a myslíš, že si dobrá, tak si podaj prihlášku. Pokiaľ viem, zo základnej si môžeš dať 2 prihlášky na gymnázia a 2 na soš. Tak ak by ťa nevzali na herectvo, tak budeš mať v zálohe ďalšie školy. A skús si nájsť na fb alebo niekde ľudí, ktorý do prahy chcú ísť tiež na konzervatórium alebo na internát v kt. budeš bývať. Ale to až keď budeš v 9. ročníku ak tam budeš chcieť stále ísť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov