ahoj,hram na gitare a som rozhodnuta sa tomu venovat dalej ale na vatsine konzervatorium sa venuje len klasickej hudbe a tu ja velmi nemusim a pocula som o nejakom ktore sa venuje stylom ako alternative rock a podobne ale to je v holandsku :/ nepocul niek
ty si asi neuvedomujes ze studium hudby nie je len o mechanickom uceni skladieb (to uz je jedno akych) ale aj studiu hudobnych vztahov, formy, harmonii, atd... a to uz je UPLNE jedno aku hudbu chces hrat, to co je za tym treba ovladat...
@igno4rance Chodím na konzervatórium, ale trochu iný odbor. Avšak s hudobníkmi chodím fajčiť a na večné veky sa rieši hudba. Ver tomu, že tí chlapci nemajú v pláne hrať klasiku a určite nepôjdu v šľapajách takých "sračiek" ako si vymenovala. Ale vieš čo hovoria? Že počúvanie a analyzovanie klasických diel ich posúva ďalej, vedia čo a ako a bla bla bla.
S takýmto postojom, aký si prezentovala, môžeš hrať v dedinskej gospelovej kapele
Toto nie je prístup, akým sa človek môže hĺbkovo venovať hudbe... ja napr. som sa celý prvý cyklus spevu "musela" venovať spevu klasickému, opernému. Až posledné štyri roky, na druhom stupni, mi bolo umožnené "čuchnúť" k spevu jazzovému a jazzovej improvizácií, a zaspievala som si aj nejaké šansóny a tak ďalej...
Každý jeden štýl populárnej hudby vychádza z klasickej, to ti ešte nikto nevravel? Na čom by si sa asi naučila rockové sóla, ak nie napr. na Albenizovi a podobných, aj starších, majstroch? Najprv sa uvedom a potom premýšľaj o konzerve.
Lebo s takýmto prístupom z teba pravý hudobník podľa môjho subjektívneho názoru nikdy nebude. A súhlasím rozhodne s poslednou vetou @gothicpoethic
som rada ze moj pohlad na vec sa snazite "chapat" ale aj tak neviem ky debil to vymyslal prijimacky na konzervu takze nakoniec sa vidim v dedovej folklornej kapele :/ ale asi sa posnazim trochu zvladat konzervu aôe aj bez nej sa prebijem dalej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
S takýmto postojom, aký si prezentovala, môžeš hrať v dedinskej gospelovej kapele
Každý jeden štýl populárnej hudby vychádza z klasickej, to ti ešte nikto nevravel? Na čom by si sa asi naučila rockové sóla, ak nie napr. na Albenizovi a podobných, aj starších, majstroch? Najprv sa uvedom a potom premýšľaj o konzerve.
Lebo s takýmto prístupom z teba pravý hudobník podľa môjho subjektívneho názoru nikdy nebude. A súhlasím rozhodne s poslednou vetou @gothicpoethic