Čaute, vrámci mojej BP som vytvorila dotazník, ktorý sa týka toho, ako často papkáte vybrané druhy potravín..ak neviete čo s načatým večerom a len čumíte na monitor alebo vás to zaujalo a chcete mi z nejakého nevysvetliteľného dôvodu pomôcť, prosím vyplňt
Ďakujem vám no, je pravda že sa to ťažko určuje, ja som to plánovala spraviť úplne inak, ale asi to niektorí poznáte, že keď si raz školiteľ postaví hlavu, už mu to nevyhovoríte..a áno je to dlhé nakoľko je to bakalárska práca a nie článok do Nového času Mala som podmienku minimálne 100 druhov potravín..o to viac si vážim tých, ktorí prišli až na koniec a odoslali ho ste super
si robis prdel? uplne ti viem povedat z hlavy ze jogurty zerem presne 254x do roka o___O
toto je tak kokotny dotaznik az sa mi z neho nozik vo vrecku otvara normalne
Popravde som aj čakala negatívne ohlasy, ale ako som sa už vyššie zmienila, celé zostavenie dotazníka som nevymyslela ja, bolo mi povedané čo mám ako spraviť a ja som ho už len vyhotovila Budeme na základe neho robiť štatistiky a môj školiteľ zrejme vyhodnotil, že najlepšie bude keď to budeme robiť z údaju počet/365..a keďže on má o pár titulov viac ako ja, musela som držať pusu a krok
Na otázku ako máš vedieť, ake číslo doplniť ti môžem povedať- rob to aspoň orientačne..približne, koľkokrát do roka si vezmeš napr. jablko..a pritom nezáleží, či zješ naraz 4 alebo iba polovicu
A k tomu mlieku- tak ako si povedala, "surové"..(aj keď surové mlieko sa nepije, vždy musí byť tepelne upravené)..prípadne tam započítaj jedlá, kde je hlavnou zložkou mlieko..mám na mysli keď si ním ráno zaleješ cereálie a podobne
položiť otázku koľko razí týždenne by bolo skutočne racionálnejšie.. potom si tie údaje vynásobiť 52kou a woilá.. nechcem ti do toho kibicovať, no pochybujem že si niekto počíta koľko krát si dá do roka jablko a taká otázka v nekonečnom dotazníku vie len odradiť od jeho vyplnenia...
WATAFAK ????? Akože necchem byť zlý a skritizovať ti dotazník, ale je fakt na hovno... skús si ho sama vyplniť.. prídeš o nervy.
Ale narozdiel od iných ti poradím...
1.) Namiesto koľkokrát za 365 dní konzumuješ potravinu daj koľko krát do týždňa konzumuješ a vynásob to potom 52 a dostaneš to isté číslo (čisto štatisticky)
2.) alebo to sprav tak že tam spraviš konzumujem často, menej často, konzumujem občas, málokedy a vôbec.... a tam už ti ani netreba časové spektrum, lebo každý si ho vyberie sám....
3.) je to tam chaos... v zmysle, že skús tie potraviny nejako preskupiť do kategórií...
@22 Ďakujem, že mi chceš radiť, je to milé Ale:
1. uz asi tretíkrát píšem, že to nebol môj nápad a že som naozaj nemala na výber ako ten dotazník bude vyzerať..keby bolo po mojom, mala som ho prvotne zostavený tvojou možnosťou číslo 2, čo by bolo asi najprehľadnejšie, žiaľ nebolo mi to umožnené a musela som ho prerábať..a nakoniec 3. neviem v čom sa ti zdá že mám chaos, tie potraviny sú pekne zoradené na rastlinné a živočíšne a ďalej do skupín, pričom každá je ako keby 1 otázka..neviem ako lepšie by si ich chcel kategorizovať.
Napriek toľkým škaredým komentom na adresu môjho úbohého dotazníka sa vás ale našlo pomerne dosť, ktorí ste mi ho vyplnili, tak sa vám chcem ešte raz poďakovať Dosť mi to pomohlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
lebo však mlieko je všade..
naprd dotazník
toto je tak kokotny dotaznik az sa mi z neho nozik vo vrecku otvara normalne
Na otázku ako máš vedieť, ake číslo doplniť ti môžem povedať- rob to aspoň orientačne..približne, koľkokrát do roka si vezmeš napr. jablko..a pritom nezáleží, či zješ naraz 4 alebo iba polovicu
A k tomu mlieku- tak ako si povedala, "surové"..(aj keď surové mlieko sa nepije, vždy musí byť tepelne upravené)..prípadne tam započítaj jedlá, kde je hlavnou zložkou mlieko..mám na mysli keď si ním ráno zaleješ cereálie a podobne
Ale narozdiel od iných ti poradím...
1.) Namiesto koľkokrát za 365 dní konzumuješ potravinu daj koľko krát do týždňa konzumuješ a vynásob to potom 52 a dostaneš to isté číslo (čisto štatisticky)
2.) alebo to sprav tak že tam spraviš konzumujem často, menej často, konzumujem občas, málokedy a vôbec.... a tam už ti ani netreba časové spektrum, lebo každý si ho vyberie sám....
3.) je to tam chaos... v zmysle, že skús tie potraviny nejako preskupiť do kategórií...
1. uz asi tretíkrát píšem, že to nebol môj nápad a že som naozaj nemala na výber ako ten dotazník bude vyzerať..keby bolo po mojom, mala som ho prvotne zostavený tvojou možnosťou číslo 2, čo by bolo asi najprehľadnejšie, žiaľ nebolo mi to umožnené a musela som ho prerábať..a nakoniec 3. neviem v čom sa ti zdá že mám chaos, tie potraviny sú pekne zoradené na rastlinné a živočíšne a ďalej do skupín, pričom každá je ako keby 1 otázka..neviem ako lepšie by si ich chcel kategorizovať.
Napriek toľkým škaredým komentom na adresu môjho úbohého dotazníka sa vás ale našlo pomerne dosť, ktorí ste mi ho vyplnili, tak sa vám chcem ešte raz poďakovať Dosť mi to pomohlo
365/365 everythunng!
Aj varlatá!