takze, kamoska nasla uzasne vyzerajucu brigadu (taliansko a japonsko) ide o konzumnu hostesku, v naplni prace by podla tej stranky malo byt zabavanie sa a komunikacia so zakaznikmi aby sa v danom podniku dobre citili, vypili vela drinkov a chceli sa tam v
Kebyže som žena tak by mi to za to určite nestálo - aby ma tam nejaký starý milionáry ktorý majú problémy s prostatou obchytkávali a navyše mi dávali ,,slušné,, návrhi....
ak si myslis ze na to mas tak chod do toho ale opatrnosti nikdy nie je dost. suhlas s mixelle aspon trocha prehlad a skusenosti by si mala mat. zvaz pre a proti co ti to da
hej aj ja som jednu našla do Talianska, chcela som si zlepšiť taliančinu a angličtinu, no keď som zistila, že nemajú licenciu na SR ale len v Italii tak som neriskovala a dala som si ziadost na Oravsky hrad... radsej budem sprevadzat ako robit stetku, ale je na tebe ako sa rozhodneš.
obavam sa, ze toto nieje brigada pre 15 rocne dievcata... v takomto biznise ta v neznamej krajine nebudu brat vazne...nakoniec skoncis ako tisicky dalsich dievcat z vychodnej Europy v lacnom bordely...neradim ti to
No celkom o tom povolani viem, kamaratka to robi v japonsku, a stale sa tam vracia. Vzdy tam chodi cca na pol roka.
Je to seriozny job, a vie poriadne zarobit. Len musis byt troska skusena, musis vediet flirtovat, pekne vyzerat, debatovat, byt zhovorciva, zabavna. Nie ze si tam sadnes jak spuchlina a nebudes vedet povedat ani jedno suvisle slovo.
Proste najskor ju tam zamestnal nejak iba v podniku, vypomocne prace, aby vedela co a ako. Naucila sa po japonsky, to bola podmienka. Ked to zvladla tak isla na to.
Chodia tam zvecsa zamoznejsi podnikatelia, ktory ako by sa to dalo povedat, uz nevyhladavaju domace maso Tie baby co tam robvia su pre nich ine. Oni im a sebe kupuju drinky, jak u nas, ked sa vas pokusa nejaky chalan zbalit
A vlastne ty mas provizie od toho, co si on kupi + mas standardnu vyplatu. Ona je myslim celkom sikovna, vzdy jej premie presiahli standardnu vyplatu.
Agentura A.w.n ma v ponuke aj japonsko bola som cez nich v taliansku, bere velke poplatky ktore su zbitocne pretoze ti nezaruci v podstate nic !!! Zaciatky som mala tazke kedze praca je pre dievcata ktore su velmi dobre herecky ... nakoniec som sa stala jednou z najlepsich ( asi po roku ) ale to som si uz hladala pracu sama .. Teraz pracujem v podniku kde sa super zaraba chodia tu super ludia a co je hlavne majitel je najlepsi sef akeho som kedy mala .. ak sa chcete ku mne pridat tak mi mozte napisat na email peppons.80@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Je to seriozny job, a vie poriadne zarobit. Len musis byt troska skusena, musis vediet flirtovat, pekne vyzerat, debatovat, byt zhovorciva, zabavna. Nie ze si tam sadnes jak spuchlina a nebudes vedet povedat ani jedno suvisle slovo.
Proste najskor ju tam zamestnal nejak iba v podniku, vypomocne prace, aby vedela co a ako. Naucila sa po japonsky, to bola podmienka. Ked to zvladla tak isla na to.
Chodia tam zvecsa zamoznejsi podnikatelia, ktory ako by sa to dalo povedat, uz nevyhladavaju domace maso Tie baby co tam robvia su pre nich ine. Oni im a sebe kupuju drinky, jak u nas, ked sa vas pokusa nejaky chalan zbalit
A vlastne ty mas provizie od toho, co si on kupi + mas standardnu vyplatu. Ona je myslim celkom sikovna, vzdy jej premie presiahli standardnu vyplatu.
a nevies cez aku agenturu tam chodieva?