@hejter ale zase ma aj vela plusov, ktore ine zeny nemaju. Je submisivna, neuraza sa za blbosti a dost si rozumieme. Ale toto ma na nej neskutocne sere kurva.
@xxar3s nezodpovednost sa nezmeni zo dna na den, nieje jedina v okruhu tvojho zivota, urcite by si nechcel pri svojich deckach nezodpovednu mater, zalezi v com nedodrzi slovo... ak je to ze povie "zlato umyjem riady" a neumyje, to je este znesitelne, ale ak su to vaznejsie veci, tak ju poslat do prdele... toto sa nezmeni, ako ked alkoholik tvrdi, ze uz nebude nikdy pit...
@acvd43xa7w tak tak preto mi asi bude najlepsie samemu. aspon budem mat pokoj a budem sa moct venovat svojim veciam. Za posledne 3 mesiace som si zacal s tromi zenami a ani jedna mi nepriniesla nic pozitivne s touto poslednou sa poznam mesiac aj pol a Myslel som si ze mozno je aj ta prava ale zacinam o tom pochYbovat.
@Ivooxxx v tomto mas pravdu snazim sa nenamotat, ale pri niektorych zenach je to tazke. jedna vec je teoria ktoru dobre ovladam, druha vec je prax.
@lovingmemory ne za mesiac a pol, ale za posledne 3 mesiace... s tou poslednu sa riesime mesiac aj pol. tie druhe dve som ani nedoriesil len som na ne zabudol, lebo som sa zameral na tu poslednu a prestal som sa im ozyvat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@lovingmemory ne za mesiac a pol, ale za posledne 3 mesiace... s tou poslednu sa riesime mesiac aj pol. tie druhe dve som ani nedoriesil len som na ne zabudol, lebo som sa zameral na tu poslednu a prestal som sa im ozyvat.