Spestrujete si nejakým nekonvečným, či bežným spôsobom život? (Zbierate po podlahách diskoték odtrhnuté piercingy, po nociach preťahujete zrelé ženy, kradnete značky, alebo proste načierno sprejujete, či máte sklony k deštrukcii verejného majetku. Všetko,
euuuuh, co ja viem, nic, bezna existencia zo dna na den.
(ale mozno stopovanie, behanie po industrialnych priestoroch, ubytovavanie cudzincov a nasieranie vsetkych naokolo svojim arogantnym cynizmom sa povazuje za nekonvencne)
baví ma búrať mýty, prekračovať konvencie a prekvapovať ľudí...napr. oblečiem si prikrátke gate spod ktorých mi trčia žlté ponožky a tvárim sa, že som oblečená úplne normálne a to len všetci ostatní sú divní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ak sa cítim obzvlášť perverzne (ako napr. dnes), učím sa do štvrtej a potom vstávam o 6:30.
A neviem . Momentálne asi najväčší podiel zla pácham na Birdzi, inak o ničom neviem .
(ale mozno stopovanie, behanie po industrialnych priestoroch, ubytovavanie cudzincov a nasieranie vsetkych naokolo svojim arogantnym cynizmom sa povazuje za nekonvencne)
Dlhodobejsie stencujem matkinu zbierku zahranicnych euroviek.
@jin15 ako si ho spestruješ?