si pamätám keď som dostal 50-100 korún a mal som to skoro na týždeň a teraz dostanem 10€ od otca 10€ od mamy a mám to na deň a niekedy aj to mi nestačí ... a keď mám pri sebe kreditku tak ani nehovorím ... však @mm47
Kopa ľudí, čo si pamätajú ešte staré časy mi hovoria, že ceny sú prakticky podobné napr. 500kčs bolo vtedy ako dnes 500€ len škoda, že tie platy nie sú v € také, ako boli v kčs Ale, k téme... Zvykol som si, keby prišlo niečo iné, napríklad koruna späť, nebránil by som sa
Ja to nejak nevnímam...v ČR platím korunami a na SR eurami...ale bol by som radšej,keby sme mali na SR koruny...predsa len to euro nie je na tom moc dobre...ale každá mena má svoje výhody a nevýhody.
keď sme mali koruny a dostala som 50 korún výskala som od radosti, teraz si idem len kúpiť sladké a musím vziať minimálne 5 eur Všetko nesmierne zdraželo! Koruny boli lepšie.
Úžasne "nové" je to platidlo ... určite mi viac vyhovuje euro. Nie sú zbytočné opletačky s výmenou, keď idem do zahraničia a ľahšie sa mi s ním hospodári.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
veď € používame už 3 roky
tak už som si zvykla (za tie 3 roky a koruny by som nechcela, lebo zase by som si na tie mala zvykať
radšej by som mala staré koruny
Euro slúži na zbedačovanie.
a vážim si aj medenáky
.. si niekedy poviem, že však sú to len tri eurá.. a keď sa tak uvedomím, že bože, 100 korún vyhodiť za takú blbosť
a v Rakúsku nemám pocit, že oplieskam majland, ale viem, čo sa mi oplatí a čo nie.....viem ,čo si môžem dovoliť..........
Plus vela obchodníkov a podnikatelov využilo chvilkovú dezorientáciu ludí a zvýšilo si samovolne cenu len ,,o pár centov'' .
@12
Aj mne sa zdá, že pri eurách viac míňam... chýbajú mi koruny :/