Viete že Kosti majú knižné spracovanie od Kathy Reichs..má to myslím viac dielov a je to teda o Temperance Brennanovej a jej prípadoch..mna by ale zaujímalo či sa to seriálu podobá aspon postavami, napr, či je tam agent Booth, Hodgins, Angela, Sweets atd.
Neviem presne, ale existuje kniha od Maxa Collinsa, volá sa Kosti, a tam vystupujú všetky postavy ako aj v seriáli je to akoby také voľné pokračovanie k seriálu
@1ivanushka1 áno viem tú si asi kúpim a je tam aj daky vzťah medzi boothom a kostičkou? joj...kebyže všetky také tei zlomové situácie v seriálových epizodách, napr, ked sa dali dokopy ked sa im narodil christine, ked zomrel vincent, ked zabili toho šialenca a brodskeho, ked sa angele narodi dieta + tie prpíady to by bolo super :3 alebo ako brennanovú postrelili a bootha ešte v 3. sérii...to by som si prečítala všetko ako knižné spracovanie
@iben Ani Booth. A ako vraví @unwritten aj Kosť je iná. V knihe nie je taká racionálna žena, čo málokedy prejavuje emócie ako v seriáli. V podstate komplet celá kniha je iná, jediné, čo seriál zobral z knihy je jej povolanie a meno.
@kofolavsrdci škoda teda...ak nerátam všetky tie prpíady čo vyreišli tak sa v seriáli odohralo dosť vecí ako som už písala...keby je to aj v knižnom prevedení :3 alebo že by každá epizoda bola jedna kapitola taká dlhá :3 a neviete o čom je tá druhá kniha od collinsa? to je o 1 prípade?
@iben áno je o jednom prípade, a nie je to nič také čo by bolo v seriáli ale je super tá kniha, síce tam medzi Boothom a Kosťou nič vážne nie je, a Jeffersonský ústav je tam vlastne len tak nepriamo, komunikujú s nimi len telefonicky, pretože Kosť s Boothom riešia prípad na inom mieste.. ale bavila ma tá kniha, takže odporúčam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale inak tempy je tam iná, citlivejšia mi príde