@dee99 mačacie je o dosť lepšie
Raz som v noci dostala strašnú chuť na dáke mäso, a všetci moji spolubývajúci boli vegáni, takže jediné čo som našla v chladničke bola mačacia konzerva nuž, kríza je kríza
kedysi som skúšala, ale nakoľko nemám psa ani mačku a mohla som to robiť len na návštevách
a keďže mi to vôbec nechutilo
nemám prehľad o tom aké značky chutia najlepšie :/
@6 čo je natom retardované? Ale vlastne je to od Whistingera, takže v poriadku
Myslím, že kvalitou sa to od niektorých vecí, ktoré sú určené ľudom ani moc nelíši, možnože sú niektoré tie psačie veci aj kvalitnejšie, kedže do kadejakých Májok a podobných špecialít sa dávajú bravčové kože a podobne.
Samozrejme, že áno No mne chutia najviac tie čokolády pre zvieratá Mäsový veľmi nie som, aj keď má často až 95 - 99% čistého mäsa. Koľko majú výrobky pre ľudí???
Potrava pre zvieratká je často kvalitnejšia a lepšia, ako to, čo si kúpia ľudia v obchode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Raz som v noci dostala strašnú chuť na dáke mäso, a všetci moji spolubývajúci boli vegáni, takže jediné čo som našla v chladničke bola mačacia konzerva nuž, kríza je kríza
mna to obcas laka ale este som nic neochutnala mesiace mam problem stravit ludske jedlo, nie este psie..
a keďže mi to vôbec nechutilo
nemám prehľad o tom aké značky chutia najlepšie :/
Myslím, že kvalitou sa to od niektorých vecí, ktoré sú určené ľudom ani moc nelíši, možnože sú niektoré tie psačie veci aj kvalitnejšie, kedže do kadejakých Májok a podobných špecialít sa dávajú bravčové kože a podobne.
Potrava pre zvieratká je často kvalitnejšia a lepšia, ako to, čo si kúpia ľudia v obchode.