Verim, ze tu toho bola plna rit, ale este trosku by som rad zavrtal do tejto dost citlivej politickej temy, presnejsie mam 2 otazky.ja osobne sa zjednocujem vo vacsine jeho nazorov (pozor, on a jednotlivi clenovia jeho strany su trochu rozdiel) -1. Koment
Načo to vyťahuješ? Však choď kecať do nejakej z tých 100 tém čo tu už boli. Je po voľbách, vláda je takmer zostavená, ak sa s ním stotožňuješ, napíš si to do statusu, ale skutočne nie je dôvod o tom vytvárať nové fórum. Fakt.
Tie 2 "otazky" oslavuje slovakstat a popiera holokaust.. bol by niekto schopny mi k tomu poskytnut objektivne domentacie, alebo sa aspon k tomu ciastocne vyjadrit? Tazko nieco najst na tuto temu na nete, kedze vacsina nazorov je aj tak medialne zmanipulovana, prip. napisana priamo mediami a tym uz dlhsiu dobu neverim.. proste len chcem vediet dovod tychto dvoch problematik, pripadne zverejnene vyjadrenie samotneho Kotlebu... alebo hocico k tomu
ja som volil Kotlebu a za to ma ukrižovali , ale som to prežil a budem sa stotožňovať aj naďalej s jeho názorom...
som chudák, odpadlík, vrah, hajzel, buzerant, kretén a špina najvačšieho zrna...
to pre tých, čo ma chcu urážať aby sa už neunávali, priznávam svoju vinu...
@paulieevans trochu nechapacka... nejdem ho tu vychvalovat, ani kritizovat ani nic, len hladam konkretne dokumentacie, ktore som uz po dlhsom patrani nenasiel, tak netusim co tu breses
pokiaľ niekto vyznáva takúto ideológiu asi sa zasekol v čase » sk.wikipedia.org/wiki/Hlinkova_g...
a o holokauste sa mi nechce hľadať ale mal niekde video kde sa tak vyjadroval
Čo sa týka holokaustu, tam si nie som istý. Myslím že on je skôr z tých čo deportácie zo Slovenska ospravedlňujú tým, že s tým Tisovci nič nemohli spraviť, pretože išlo o vôľu Nemecka. Čo je sranda, keďže oni Slovenský štát oslavujú ako jediný skutočne nezávislý štát Slovákov.
treba si pozreť ako sa Kotleba vyjadroval v rokoch 2005-2009 vtedy bol na tieto témy o dost výrečnejší,tomu že sa odvtedy zmenil neverím kedže si na kandidátku dal osoby ktoré sa svojim obdivom k nacizmu a Hitlerovi nijak netaja napr neuspešný herec R.Rogel ktorý spieval v dvoch neonazi kapelách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Načo to vyťahuješ? Však choď kecať do nejakej z tých 100 tém čo tu už boli. Je po voľbách, vláda je takmer zostavená, ak sa s ním stotožňuješ, napíš si to do statusu, ale skutočne nie je dôvod o tom vytvárať nové fórum. Fakt.
som chudák, odpadlík, vrah, hajzel, buzerant, kretén a špina najvačšieho zrna...
to pre tých, čo ma chcu urážať aby sa už neunávali, priznávam svoju vinu...
magnificat.sk/zacina-hon-na-carodejnice-vyrocie-14-marec-2016-vyrocie-vyhlasenia-slovenskeho-statu-14-marec-1939
» sk.wikipedia.org/wiki/Hlinkova_g...
a o holokauste sa mi nechce hľadať ale mal niekde video kde sa tak vyjadroval
Čo sa týka holokaustu, tam si nie som istý. Myslím že on je skôr z tých čo deportácie zo Slovenska ospravedlňujú tým, že s tým Tisovci nič nemohli spraviť, pretože išlo o vôľu Nemecka. Čo je sranda, keďže oni Slovenský štát oslavujú ako jediný skutočne nezávislý štát Slovákov.