Na internete som natrafila na produkty EVELINE, ktoré sú určené na odstránenie celulitídy, strií, odburávanie tukov a modelovanie postavy. Láka ma aj tá cena, kedže to konkrétne sérum ktoré si plánujem objednať (SLIM EXTREME 4D fitness intenzívne zoštíhľu
@daydreamaway Nemám s tou kozmetikou skúsenosti a myslím si, že keby šlo o niečo naozaj vychytané, tak by bola suma oveľa vyššia. A predstav si, aké všelijaké škodlivé chemické látky to musí obsahovať, keď to sľubuje zoštíhľujúce účinky. Radšej prejdi na zdravšie stravovanie - obmedz sladkosti, slanosti... - u mňa to funguje
Ja som skúsila konkrétne toto » www.notino.sk/eveline/slim-ex...
spolu s úpravou stravy a zvýšeným pohybom a účinky sa dostavili, ale chce to pevnú voľu nielen na behanie, jedlo, ale aj nezabudnúť sa krémovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a modelovanie postavy kozmetikou? o___O
spolu s úpravou stravy a zvýšeným pohybom a účinky sa dostavili, ale chce to pevnú voľu nielen na behanie, jedlo, ale aj nezabudnúť sa krémovať