Mne davala obvodna listocek a stale ked som bol v cakarni tak sestricka u koznej pytala od ludi bud vymenny alebo ak uz tam clovek chodil tak tu spravu ci co to je. (Dokonca aj ked tam niekto bol uz velmi davno - niekolko rokov dozadu, aj tak pytala tu spravu, ale to nikto nikdy nemal)
No a kartu nikdy nepytala.
Netreba aj ja som bol naslepo u jednej v Ruzinove ale p*ca jak mraky. Proste na nej bola vidiet ta frustracia z jej zivota kde ako keby nedosiahla to co chcela tak len z donutenia vykonava svoju profesiu.
§ 8 ods. 5 zákona o zdra. starostlivosti: Odporúčanie všeobecného lekára podľa odseku 4 sa nevyžaduje
a) na poskytnutie špecializovanej ambulantnej starostlivosti poskytovanej v špecializačnom odbore psychiatria, v špecializačnom odbore dermatovenerológia a v špecializačnom odbore oftalmológia, ak ide o predpísanie okuliarov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
No a kartu nikdy nepytala.
a) na poskytnutie špecializovanej ambulantnej starostlivosti poskytovanej v špecializačnom odbore psychiatria, v špecializačnom odbore dermatovenerológia a v špecializačnom odbore oftalmológia, ak ide o predpísanie okuliarov...
cize ku koznej netreba listek