Ja na kradnutie nemám žalúdok a keď niečo chcem tak si to kúpim... (a ani by som nekradol z vlastného presvedčenia)... Ale ako malí som neraz niečo šlohol bratovi alebo tak ... A okradnutý som už bol neraz ale väčšinou svojou hlúposťou ...
ukradli mi kabelku s dokladmi peniazmi klucmi so vsetkym :/.. a segra mi furt kradne peniaze aj mi kratase a tricko nove šlohla a volakomu to predala alebo si vymenila lebo som jej videla take čo viem ze nema od mami alebo tak a povedala ze jej kamaratka pozicala... jasné :/
som rada ze mam taku "uzasnu" segru ktorej to ani nemam ako dokazať :/
okradli ma a aj ja som čosi ukradla ked som bola mala tak aby som pred kamoškami nevyzerala "trapne" že to neviem tak som potiahla v potravinach taku čokoladku :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
v Egypte nám niekto šlohol hotelovú osušku, a aby sme ju nemuseli platiť. tak sme večer zobrali druhému
bol to riadny stres kradnúť niečo
som rada ze mam taku "uzasnu" segru ktorej to ani nemam ako dokazať :/
a myslím, že v prvej triede zš sa u nás vo veľkom kradli fixky a pastelky.. ...tak som som aj ja robila