ja som ako sopliak kradol, ale tak teraz mam uz 23, a tiez som nedavno si iba ukradol zo tri razy zuvacky a raz balzam na pery a tka som sa paradne citil, ani mi neslo o cenu, skor o ten pocit. kedy ste vy daco naposledy ukradli? mate tiez chute?
Čo od 5 hore? Čoho 5? Ak ukradneš aj rožok za 8centov trikrat behom 365 dni tak ta tretia kradež už je trestny čin.. Čisto teoreticky iba samozrejme.. Ak by ta aj nejako v obchode chytili ako kradneš niečo za 2-3 e. Určite by nevolali policiu ale ak ano tak 2x behom roku ti daju vynahradit škodu+pokuta. Treti x uz trestny čin.
ja som v živote nikdy nekradol a ani v budúcnosti neniením u mňa toto neexistuje no gabriele čo sa dávno vymienali obrázky no ale bolo len také tri papiere a inak nikdy nič to mám v sebe aj výchovu tých najlepších ludí na svete rodina starý a krstný rodičia + známý
išlo ti o pocit?
sú to falošné pocity šťastia...
jedného dňa zistíš, že aj tebe niekto niečo ukradol a bude to práve duša...
ta sa veľmi ťažko získava naspäť, pokým si na zemi ešte živý to ide....
Nech ti Boh odpustí a nájdeš správnu cestu...
tak jasne ze som par krat nieco ukradol ako decko take drobnosti uplne ale teraz vobec aj ked v tomto systeme uz skoro len zlodeji sa maju dobre ... hm no mozno ked sacok v kauflande co ma byt na rozky si dam do vacku to sa asi ale neda ratat ako kradez ci ?
Raz, iba jediny raz v zivote, mala som chut na melonovu zuvacku a nechcelo sa mi stat v rade, (lebo sme boli v skole v prirode a vsetky deti sa nahrnuli do tych potravin) tak som ju slohla... mohla som mat okolo 12 rokov, doteraz si to pamatam :/
@orolbielohlavy 5 eur som myslel, a sak jasne, ze keby ma chytili, tak druhy raz uz nekradnem alebo by som sa mozno v tom obchode uz ani nezjavil @zajkousko to sme sa akosi rychlo dostali od ukradnutia zuvaciek k ukradnutiu duse @torpedo08 tie sacky na pecivo su zadarmo, nie? ci ty si myslel ked ides po pivo, cigy ale pecivo nekupis, tak si sacok ukradnes, tak?
no tak to myslim ze rozky nekupim ale sackov si par si zoberiem keby nahodou sme kupovali nieco take ze to treba dat do sacku (tresku,maso,jogurty,politanky....) do velkych obchodov totiz chodime len na take vacsie nakupy rodinne
Raz som mame ukradla 15korún, keď som mala 8 tuším a trápi ma to asi tak doteraz... vie to ona a dokonca aj pán farár, ktorému som sa pred prijímaním spovedala takže vlastne, po spovedi to je ok, nie...
a inak neznášam kradnutie, hoc len drobností, čohokoľvek a úplne sa mi to prieči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ako sa citis?
sú to falošné pocity šťastia...
jedného dňa zistíš, že aj tebe niekto niečo ukradol a bude to práve duša...
ta sa veľmi ťažko získava naspäť, pokým si na zemi ešte živý to ide....
Nech ti Boh odpustí a nájdeš správnu cestu...
na toto mam prilisnu hrdost
@zajkousko to sme sa akosi rychlo dostali od ukradnutia zuvaciek k ukradnutiu duse
@torpedo08 tie sacky na pecivo su zadarmo, nie? ci ty si myslel ked ides po pivo, cigy ale pecivo nekupis, tak si sacok ukradnes, tak?
a inak neznášam kradnutie, hoc len drobností, čohokoľvek a úplne sa mi to prieči