a také že si to najprv zistiť a potom to urobiť?? chudák zajac že sa k tebe dostal...... zajace sa umývajú samé.... ako mačky dá sa povedať.... na nete je plno stránok o tom ako sa starať o zajace...
@Iwuanka prečítala som si na internte vela diskusii k tomu, mam samčeka takže som ho už musela okupať kvoli smradu. Voda do uší mu nenatiekla a osušila som ho, len sa mi zdá byť menej aktívny ako býval vždy
Králik je veľmi čistotné zviera. Králika by sme kúpať ani sprchovať nemali. On sa vie očistiť sám. Králik sprchovanie a kúpanie neznáša, skôr sa ho bojí. Ak by ste ho chceli kúpať bude sa brániť a môže vás poškrábať alebo uhryznúť. Ja by som králika nekúpal.
Vodítko:
Ak chcete môžete svojho králika zobrať na krátku prechádzku po trávniku v parku alebo v záhrade. Ak vám králik uteká môžete mu to zabrániť tak, že použijete pre neho postroj s vodítkom. (ja túto možnosť nevyužívam) Dá sa to kúpiť v hociktorom chovprodukte.
taktaak.. a je možné že bude mať chudák z toho doživotné komplexy... Kamoška tak okúpala raz svojho potkana, dovtedy bol milý a prítulný a odvtedy je z neho krvilačná beštia
no.. ja som mala kraliky 3, nie nezomreli, proste sme ich dali prec ale uz ani neviem preco.. proste mam alergicka mno :/ ale ked bol kralik moc spinavy, trocha som osprchovala ... len ta voda aby do usi nenatiekla ale toho kralika ta voda docela tesila, to ma prekvapilo.. najprv sa zlakol ale potom uplne v pohode
Moja nemusis sa bat ..aspom mojmu zajovi sa nic nestalo z toho..ja som ho asi dva krat ked bol ufulany okakany a smrdel ..a len cistou vlaznou vodou nachvilku ..a musis ho riadne vyutierat do sucha a je to v pohode
Ahoj, prosim ta mohla by si mi poslat na seba mail alebo icq, pripadne facebook kontakt? Mam doma 2 mesacneho kralicka barana a rada by som si pokecala s niekym, kto sa venuje kralickom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Králik je veľmi čistotné zviera. Králika by sme kúpať ani sprchovať nemali. On sa vie očistiť sám. Králik sprchovanie a kúpanie neznáša, skôr sa ho bojí. Ak by ste ho chceli kúpať bude sa brániť a môže vás poškrábať alebo uhryznúť. Ja by som králika nekúpal.
Vodítko:
Ak chcete môžete svojho králika zobrať na krátku prechádzku po trávniku v parku alebo v záhrade. Ak vám králik uteká môžete mu to zabrániť tak, že použijete pre neho postroj s vodítkom. (ja túto možnosť nevyužívam) Dá sa to kúpiť v hociktorom chovprodukte.
zd. zajaciky.estranky.sk
Budem ti velmi vdacna.
Napis mi na mail = gricovamartina@gmail.com
dakujem
Martina