To najpodstatnejšie,koľko ti mešká si vynechala.Ak ti mešká krátku dobu,nerob tragédiu,práve naopak,buď rada,že máš pokoj.V puberte je to normálne,že mešká..
hej, je to dosť nepríjemné, mne osobne pichali dve ampulky asi 10 sentimetrovou ihlou a celú mi ju pichli do sedacieho svalu (ako zadku . a aj tak mi nepomohla
Už sme tu dlho nemali Bohyňu ženskosti. "ako to mate s prijatim svojho tela? ja som sa prestala uplne holit (predtym som sa aspon nohy obcas v lete,ale bolo mi to neprijemne a neprirodzene tak som dala na svoje pocity. A ptm som sa docitala ze chlpy su prijimace energie a ze oholenim sa oslabuje energia a narusuje aura v tej oblasti). Zacla som mat rada suoj cyklus a pozorovat sa,ako sa pocas jeho faz meni moje spravanie a prezivanie. Zacla som pouzivat menstruacny kalisok a krv z neho som dala kvietkom ako hnojivo a natrela si nou ekzem naruke. Citala som aj ze ked je na zaciatku men.zena k.o.tak ma vypit obsah kaliska takze to mozno skusim nabuduce. Predpokladam ze ma natiahne lebo to je taky 1.pocit nezvyku ako ked som po 1.x skusala urinu tu si davam na zuby a na vyplach nos.dutin a pomaha to. Nemalujem sa, nechala sod si zarast tie 4dierky v usiach,kt.som si sama prepichla ihlou na šitie zacla som si umyvat vlasy bez sampona.. natierat si cele telo kokosovym olejom a vychutnavat si ake ho mam krasne a ze som žena..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ver mi, nechceš.
Pichnu ti, je ti zle, v prislusnom case dostanes menstruaciu, je ti zasa zle.
nedávaj si tú injekciu, lebo si tak dojebeš ten cyklus, že dovidopo
za to moze tato ,civilizacia, ze ti to meska/bude meskat
ale je to vomit.
s ktorým nikdy skúsenosti mať ani nebudem.