Ja tak mám vždy a bola som u gynekológa a povedal že je to normálne. Že som inak úplne zdravá čo sa týka ženských vecí, len jednoducho mám dlho menštruáciu.
Nestalo a rozhodne to nie je bežné, ale ani nenormálne v zmysle o-môj-bože-umieram. všelijaké výnimky existujú. ale k doktorovi by si mohla skočiť, ak to mávaš pravidelne. ak sa ti to stalo raz alebo dvakrát, kašli na to.
ak to nemas stale, tak je to myslim v poriadku. ale ved mas 15. v tvojom veku som mala kramy ako sa im zachcelo. pokial to nie je dlhodoby problem, tak sa nemas coho bat. ono sa to ustali casom.
to dufam..inak od temy ale stve ma ze kazdy pise 15 rocna! zajtra mam 16 ..to je jedno ale..isla by som aj k doktorke ale neznasam ju, taka stara krava zatrpknuta
@gabbi - tak ak sa to stalo iba teraz, prvýkrát, zrejme nejde o nič alebo ide o veľa - len zdravá žena má pravidelnú menštruáciu, čo sa týka dĺžky cyklu aj intenzity krvácania... a vplyv má na to veľa faktorov - stres, choroba, niektoré druhy liekov, napríklad aj antibiotiká
rozhodne odporúčam zájsť ku gynekológovi, nech ťa poriadne vyšetrí... ak s ním nie si spokojná, tak si nájdi druhého
a to inak dosť nepochopím - prečo niekto navštevuje lekára, ktorého neznáša? veď vezmem kartu a idem k niekomu inému - aspoň čo sa týka takých chúlostivých miest, akými pohlavné orgány rozhodne sú - veď predsa nebudem šušku natŕčať niekomu, komu vôbec nedôverujem a kto mi je nesympatický
@gabbi OX dpc to si mi vravela o nej ne?.. ty ams taku cuzu ne?.. ja mam GYNEKOLOGA.. a ako ani raz som unho nebola ale sister vravi ze najlepsi asi v celom Presovskom kraji..
dostala som krámy asi v 12-tich a možno také 2 roky som mala 11- dňový cyklus každých 21 dní. Bolo to na nevydržanie. ale potom som kvôli dovolenke začala brať tabletky na presun menštruácie a takmer ihneď sa mi to upravilo. Brala som aj antikoncepciu a už dlhšiu dobu mám pravidelne.
ja som mala najviac 10 dní .. jedenásty nerátam to už bolo iba opľuté no a mama sa už aj potom bála volala na gyndu a tam ,že by to v mojom veku malo byť ešte ok (vtedy som nemala menzes ani rok ) a ,že sa to ešte bude upravovať a teraz mám bežne tých 7 dní ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale nemusí to byť nič vážne. Každá to má inak..
8 je uz fakt vela
rozhodne odporúčam zájsť ku gynekológovi, nech ťa poriadne vyšetrí... ak s ním nie si spokojná, tak si nájdi druhého
a to inak dosť nepochopím - prečo niekto navštevuje lekára, ktorého neznáša? veď vezmem kartu a idem k niekomu inému - aspoň čo sa týka takých chúlostivých miest, akými pohlavné orgány rozhodne sú - veď predsa nebudem šušku natŕčať niekomu, komu vôbec nedôverujem a kto mi je nesympatický
Ale tiež odporúčam gynekológa, nič tým neskazíš.