Zaujíma ma to,či je naozaj fyzická krása partnera vo vzťahu veľmi dôležitá,alebo preferujete poprípadne aj iné prednosti,ak áno,tak aké? Vyjadrite sa prosím.
Krása a výzor je vskutku veľmi dôležitá. Aspoň zo začiatku...potom ,keď sa už partneri dostanú do štádia vzťahu, tak tam nadobúda na dôležitosti i povaha, inteligencia a vnútorné atribúty partnerov. Vyhovujúca povaha posilní existujúci vzťah, nevyhovujúca prispeje k jeho rýchlemu rozpadu či rozvratu.
Avšak, ten vzťah nikdy nevznikne bez prvotnej príťažlivostia vzájomnej sympatie...čiže...výzor je naozaj kľúčovým determinantom...
Samozrejme že je dôležitá. Musí tam byť aj tá fyzická iskra, ináč by to bolo oničom. Už len v intímnom živote je to podľa mňa dosť podstatné.
Ale nehovorím, že najpodstatnejšia, len dôležitá.
@thevanderdark keď sa s tou osobou cítim dobre, tak mi je naozaj jedno ako vyzerá..a keby som aj zo začiatku niečo proti jeho výzoru mala, ono to časom prejde, už som to zažila veľa krát
podľa mňa, sú sympatie určite dôležité, ale čo je krásne pre jedného nemusí byť pre iného, je to vec vkusu a osobnosti, ale najdôležitejšie je myslím si byť na rovnakej vlnovej dĺžke, mať spoločné záujmy, témy, názory podobného charakteru a tak... a samozrejme povaha, ktorú navzájom akceptujeme
samozrejme ze je dolezita, ale tu krasu vnimam skor ako subor vsetkeho, napr. mimika, sposob ako sa pohybuje, rozprava, atd..nielen nejaka pekna tvar a 6 tehliciek
krása je relatívna-... čo sa páči mne, nemusí sa tebe.... takže jasne partner by mal aj fyzicky priťahovať ale zase sú dôležitejšie faktory a to napriklad či si rozumieme, či sa ľúbime (ale ked niekoho lubiš je pre teba krasny) ... atd.
Moj názor, skúsenosť... Podľa mňa, je krása na začiatku vzťahu veľmi doležitá. ono aj keď niektoré dievčatá tvrdia nie, no opak je pravdou, či chcú či nie... vidim to všade nie si sympatický nemáš sancu / socialne siete, na živo/
ANO ak je pekná v tvári a nemá 180 kilo... potom sa už môžme baviť aj o charaktere
zhodou náhod som dneska sedel s velmi príjemnou babou... paradoxne o sebe tvrdí že nemá rada baby a je skôr taký "chalan"... také sa mi páčia čo sa na nič nehrajú (stretol som ich viac a vždy som takú chcel... aj keď sa neťahala krásou na ostatné)
Navratkrakena - Mne sa take baby pre zmenu hnusia, poznám pár báb čo su také, ale v živote by som si s nimi nevedel niečo viac predsaviť. Mňa skor priťahujú také baby, ktoré sú aj povahovo babami, a tým sa na nič nehrajú,a nie také čo sú ako chalani..
neviem si predstavit vztah s nejakou, ktora by ma nepritahovala, to je zaklad...prvotny impulz, ale samozrejme, ze to nestaci, musi sa mi pacit ako celok, jak fyzicky, tak povahovo.
Tak mne sa moj lubi jak vyzorovo tak povahovo. Ale dolezitejsia je u mna povaha, taky aky je jak sa ku mne chova. Keby si aj nafarbi hlavu na ruzovo, viem ze atale je to ten isty clovek ktoreho lubim, keby sa zmeni povahovo tak to uz je ine, ja ho lubim hlavne preto ako sa chova, a tym padom ho lubim celeho taky jaky je. Ta krasa u mna nieje nejak dolezita, ale jasne ze sa mi paci aj vyzorovo.
láska skresľuje...takže, keď aj nie je nejaký pekný..keď ho ľúbim, vidiim ho ako najkrajšieho...tak mysliim, že vzhľad nie je až taký podsatný...len trochu...
Preferujem duševnú krásu nad fyzickou,ale vôbec neprekáža ak je dotyčná aj pekná a nemusí byť pekná,uspokojím sa aj so zlatou,hlavne nech má charakter a nie samoľúbe dievčence,som dosť samoľúby sám
fyzicky vzhlad urcite nie, samozrejme nejaka pritazlivost tam musi byt, ale to je vec ''chemie'', najdolezitejsie je aby si dotycny rozumeli, vedeli sa zhovarat normalne, doplnali sa, mali rovnake zaujmy, rovnaky zmysel pre humor...
fyzicka krasa ma nezaujima....nevyberam si zeny podla vzhladu, ale podla toho, ci ma pekne srdce, a musi z nej nieco charizmaticke vyzarovat, a takisto by sme si museli rozumiet...zatial som nasiel len pekne prazdne nadoby, nikdy nie naopak
teraz som si kvôli tomuto spomenula na jeden film ked sa jeden slepec zalúbil do nejakej ženy a ked potom vyzdravel a vrátil sa mu zrak (neviem za aký ch okolností) tak zistil že sa mu tá žena fyzicky nepáči a tak mu to prišlo ľúto že si vypichol oči O_o
Ako všetci pekne odsudzujú fyzický vzhľad Len ta realita je proste iná.. Či babám, alebo chalanom ide o fyzický vzhľad, alebo ľudovo povedané chémiu, či chceme či nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Avšak, ten vzťah nikdy nevznikne bez prvotnej príťažlivostia vzájomnej sympatie...čiže...výzor je naozaj kľúčovým determinantom...
Ale nehovorím, že najpodstatnejšia, len dôležitá.
Ani minimálne fyzické iskrenie?
Bye.
zhodou náhod som dneska sedel s velmi príjemnou babou... paradoxne o sebe tvrdí že nemá rada baby a je skôr taký "chalan"... také sa mi páčia čo sa na nič nehrajú (stretol som ich viac a vždy som takú chcel... aj keď sa neťahala krásou na ostatné)
biancadetolle - A keby prišiel na prvé rande chalan so sloními ušami a chobotom medzi oćami?
ako ho môžešmať medzi nohami, keď každé poriadne zviera ho má medzi očami?
jasné že nie si, keď nie si ani mafián, ani politik
síce to je jedno a to isté...ale chápeme sa