musi byt pekne svietit slnko... teplota primerana... to znamena tych 15-20 stupnov..viac nie..a menej no.. to tiez nie...a tym padom ked sa rano zobudim, pozriem von oknom hned si poviem "aky krasny pozitivny den ".. a to ma naladi a je mi potom jedno co robim dalej
vlastnosti?? hmm pekne .. ale no tak nebolo by odveci keby bol day poriadny koncert tu na slovensku a este lepsie by bolo keby to bol koncert na ktorom by som hrala ja ale tak to su take moje sny nesplnitelne .. ale tak este by mohol yt plny lasky,mohol by sa stat zazrak a moj vysnivany by mi mohol povedat ze ma lubi a tak..no vela by sa toho mohlo udiat
hej podobne ako @1 - musí byť slnečno, nie teplo,tak chladno...aspoň na mikinu a mohla by som ísť niekam sama so psom...pri jazierko tu u nás alebo niekde
moj idealny den sa odohrava v lete pri teplote okolo 30 stupnov..a ja sa cely den zabavam s kamaratmi, uzivam si zivot a ich pritomnost.popripade by som este doma nemusela mat ani rodicov
aby bol krasny, muselo by byt predovsetkym vonku teplo @1 este troska teplejsie ^^ .. tak 20-25
a ... hm vlastne ostatne predpoklady tento den uz ma, na to aby bol krasny
mozno bych este nemusela byt pohadana s celou rodinou a skysnut pobede v podniku xD ale to zalezi aj tak od teploty ~_~
Ráno raňajky do postele... Pozerať dobry film do obeda v postieľke... potom nakupovanie v obchodííííkuu potom zatmenie Slnkaa a po zotmení meteorický roj jasné že celý deň musí byť krásne a aj moja sestra musí mať dobrú náladu to je krásny deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a ... hm vlastne ostatne predpoklady tento den uz ma, na to aby bol krasny
mozno bych este nemusela byt pohadana s celou rodinou a skysnut pobede v podniku xD ale to zalezi aj tak od teploty ~_~