Bol som v Laugariciu v TN a akonáhle som prekročil prah posuvných dverí už to začalo.
Všade, všade kam som sa pozrel, páry. Množstvo párov. A nie hoc akých všetci tí ľudia boli zladený, mladý a hodili sa k sebe. No, ani proste ani jedna pekná baba
je jar, ideme sa mnozit ...a jasne, ze ludia idu s niekym, ku komu sa hodia (nielen fyzicky)...ale ten popis..erotikus...raz som mal celkom peknu babu, ale dva tyzdne s nou boli neskutocne nervy (si fakt myslis, ze ona bude tomu cavovi absolutne oddana, verna a pod?..na 80% nie....)...najlepsie su priemerne a hlavne vyrovnane zenske, nie tie so super zadkom alebo ako z modelingoveho casopisu...ale najprv si vyhon, aby si triezvo rozmyslal
a co z toho ze su krasne? Co ak su to kur**? Alebo niejake hlupane co nic nevedia? taku by som nechcel, radsej nech nie je pekna ale nech je sama sebou...
@tomas77 ale povaha sa tak z casti da predpovedat, podla vzhladu, ale to nie je pravidlo, tie premalovane baby a maximalne upravene väcsinou su take kur**. Ale nie vzdy to tak je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale fakt, takéto veci ani nerieš lebo sa z toho zblázniš
Teraz zas súhlasím ja s tebou !!!! @candy36