Vživote som nemala problém s kolenami a nič som nemala zlomené iba narazené prsty a päťu ale asi pred týždňom keď som bola na dovolenke ma v mori chytil silný krč v ľavej nohe konkrétne od kolena po kotník nevedela som čo robiť bola to str
Tak kŕče spôsobuje najmä nedostatok minerálov a vitamínov alebo slabý pitný režim.
Takže sa zameraj na tvoj pitný režim a kúp si v lekárni napríklad šumivé magnézium.. a tiež sa snaž v noci spať tak, aby sa ti správne prekrvovali nohy
@skingirl94 fuuu tak pitnym rezimom to moze byt denne vypijem priblizne liter vody ani nie tolko vacsinov 0,7 dc vzdy ked idem na prehliadku tak si vypocujem od doktora prednasku ze malo pijem urcite skusim
daj si magnézium ( ideálne niečo také, ako magneB6 alebo stop kŕčom, kde máš aj vitamíny skupiny B (
a pi veľa veľa vody (
budeš v pohode, len tvoje telo potrebuje určitú hladinu a obzvlášť v týchto horúčavách, keď sa človek potí a ešte aj namáha telo, zvykne magnézium chýbať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Takže sa zameraj na tvoj pitný režim a kúp si v lekárni napríklad šumivé magnézium.. a tiež sa snaž v noci spať tak, aby sa ti správne prekrvovali nohy
a vela vody!!!!!
a pi veľa veľa vody (
budeš v pohode, len tvoje telo potrebuje určitú hladinu a obzvlášť v týchto horúčavách, keď sa človek potí a ešte aj namáha telo, zvykne magnézium chýbať...
inak kŕč v kĺbe si dosť neviem predstaviť
no veď pochopila som, ako si to myslela... ja to poznám.
horčík fakt pomôže, ale aj ten pitný režim musíš strážiť.