Zdravim..chcem sa opýtať..mám velmi často hlavne v lytku krče..povedali mi,že mam začať brať magnesium..no bohužial nepomohlo..že mam piť viacej vody..no nepomohlo..Neviete mi niekto poradiť čo stym? spím a v noci sa zobudim s krčom v lýtku..na treningu k
@madtwatterphd
ďakujem za tip.
som celú zimu fungoval na rastlinnej nízkosacharidovke, ale nebola to diéta. diéty sú zväčša blbosť. proste taká strava, lebo som bol zvedavý, či to zvládnem.
mimochodom, kŕče som mával aj ja na omnivorskej strave a to navzdory tomu, že som bral b-komplex forte aj magnézium.
krce v lytkach sposobuje nedostatok vit. B, nie magnezia, ako sa vsetci domnievaju, ano aj to treba, ael vacsinou to nie ej halvny dovod, aj ekd lekari predpisuju len to....kup si v lekarni Thiamin (je to vit. B1).......krcwe prejdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
nerobím si srandu,overený recept, roky som vďaka tomu fungovala na lyžiach.
a horčík myslíš ten rozpustný vo vode? tam je dosti zanedbatelnô toho (i keď niektorym ludom to stačí)
+ aj keby zežereš kýbel horčíka, tak sa ti výsledok nedostaví hned ale tak o dva týždne... -i keď pri kýbli horčíka soms i nie tak istá
ďakujem za tip.
som celú zimu fungoval na rastlinnej nízkosacharidovke, ale nebola to diéta. diéty sú zväčša blbosť. proste taká strava, lebo som bol zvedavý, či to zvládnem.
mimochodom, kŕče som mával aj ja na omnivorskej strave a to navzdory tomu, že som bral b-komplex forte aj magnézium.
pod dohľadom trénerov a kadekoho iného to placebo efekt asi nebude. staré dobré "babkine" recepty, žeby?